2014. április 19., szombat

009


A zene kicsit...elhalkult és a többi fiú is megjött kék szalaggal. Valami nagyon nem stimmelt,én itt voltam a kicsikkel...ők meg a nagyok.Ronny meg is indult a "barátja felé" és az összes fiú széles mosollyal nézett rám,majd az összes lámpa lekapcsolódott és újra elindult a zene,és ekkor leesett...az uke az alávetettet jelenti...a seme meg az uralkodót. A nagyjából jelentése az ukének a receiver az az "fogadó" a semének a attacker az az "támadó",teljesen elhűltem és szerintem ha nem lett volna ennyire sötét mindenki látta volna hogy mennyire fehér vagyok.
 -Mi a szar.-mondtam halkan és a hajamba túrtam,éreztem magam mögé egy erős testet simulni,ami miatt először előre léptem egyet,de visszahúzott a magához.
 -Hogy hogy sárga?-súgta halkan a fülembe,először nem ismertem meg.
 -Nem tudtam...mi mit jelent...-mondtam halkan.
 -Jobb lenne megtanulnod...lesz még ebből bajod.-mondta és a hangjában némi játékosságot fedeztem fel,ami nagyon megrémisztett,érdekelt ki az.
 -Nem tudod ki vagyok ugye?-mondta halkan és szinte a nyakamba motyogta,de ekkor valaki elkapta a karom és elrántott onnan szinte a bőröm is leszakította.
 -Daniel nem megmondtam hogy takarodj tőle?-mondta az a valaki aki tulajdonképpen megmentett attól hogy valaki megegyen.
 -Én..-mondtam és amikor felém fordult a fény megvilágította az arcát.
 -Köszönöm...asszem.-mondtam és elnéztem. Mi...ah tudok magamra is vigyázni minek próbál terelgetni?Argh...De teljesen máshogy nézett most ki,a borstáját kicsit megvágták és a haja is fel volt állítva és az ő karján is szinte világított a karkötő,mikor húzni akart magával,kirántottam a kezem a fogásból ezáltal megütöttem a mellettem lévőt és annak a kezében lévő pohár tartalma a ruhájára ömlött,nagy szemekkel néztem rá de mivel Zayn elkapta a kezem és húzni kezdett ezért nem vett észre,egy kicsit megvilágított részhez értünk,ott megállt és körbenézett majd elővett egy szál cigit és rágyújtott.
 
Csak most láttam hogy így mennyivel másabban néz ki...ez a bőrdzseki meg gatya..hu, így még bad boiabb mint gondoltam,kulcs csörgést hallottam.
 -Nyisd ki a szád.-mondta, nagy szemekkel néztem rá, beleszívott a cigijébe és a hajamba markolva meghúzta a fejem hátra.
 -Hééé...-mondtam, közelebb hajolt és lassan a füstöt a saját szájából az enyémbe fújta,nem értettem ez mire jó,de egy őr elsétált mellettünk.
 -Ha cigizel akkor nem küldenek vissza, csak így nem álldogálhatunk itt.-mondta.
 -Hát ki ez a két eltévedt bárány?-mondta valaki és felénk világított. 
 -Nem tévesztette el egyikőtök a karkötőt?-nevetett és a nevetéséből megismertem. Harry..vagy is Styles...vagy nem tudom.
 -De...csak nem tud...-mondtam de félbe szakított.
 -Nem rád gondoltam. A barátnődnek is jobban állna az uke karkötő.-mondta és lekapcsolta a lámpáját.
 -Jó mulatást.-nevette el magát újra és elment, ő se a szokásos ruhájában volt hanem egy fekete farmerban,ami jó feszes volt így jól kiemelte mindenét és egy fekete kigombolt ingben, az is jól ráfeszült. Hű.
 -Megölöm.-dobta el a cigijét,és rálépett majd már ment is volna utána de elkaptam a karját, felém fordult, meglepettnek látszott,őszintén bevallom én is az voltam, de inkább az minthogy most azért mert ideges kapjon még mondjuk 3 évet.
 -Öm...gyere...menjünk vissza.-mondtam és ránéztem, felvonta a szemöldökét. 
 -És Zaynie...köszönöm a bentit.-mondtam. 
 -Uhh Zayniee új csajod van?-nevetett valaki. 
 -Ne hívj Zaynieenek.-mondta.
 -Ennyire gyorsan túlléptél Andyn?Haha...Meg is értem nem volt elég jó mi?-nevetett. Összezavarodtam teljesen.

5 megjegyzés:

  1. Jujj, ki az az Andy? Jujj, de izgi! +
    *W*
    Imadom!!! Huha, ugytunik, Stylesnak jo a segge.xd
    Nagyon jo lett!!! Gyorsan kovit legysziiiiiii'!!! :3
    pusziii! xXx
    Reni

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett. Mindig az izgis résznél.abbahagyni...várom a kövit:-)

    VálaszTörlés
  3. most találtam a blogra és ez az egyik legötletesebb amit eddig olvastam.:D úristeen nagyon tetszik. várom a következőt:D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó :3 Juj alakuljon a dolog Harryvel :D

    VálaszTörlés
  5. Hali! Most talaltam rra a blogra de imadom. :) Mikor lesz uj resz? :)
    Vica. xoxo.

    VálaszTörlés