2014. június 8., vasárnap

011


Nagyon fájt mivel arccal előre értem földet,megtámaszkodtam a falnál,vettem egy nagy levegőt és lassan elindultam utána,ha nem követem eltévedek.Ha eltévedek megtalálnak és az nem nagyon lenne jó,meghúzta a ingét ami tökéletesen a hátának minden egyes kis centiét,annyira idegesítő volt egyszer kedves máskor meg egy köcsög tapló...ah.Most majd...fhu. Nagyon felhúztam magam és hirtelen utána szaladtam és amilyen erővel csak tudtam az oldalánál fogva meglöktem mielőtt reagálni tudott volna a mellkasánál fogva a falnak löktem és a kezeit lefogtam mellette.
 -Mond el!!!-mondtam komolyan.
 -De kis bátor vagy.-mondta,még sosem álltam hozzá ennyire közel,éreztem a parfümének az illatát...és még a hajsamponját is,elkalandoztam.
 -Mond már el!-mondtam komolyan és próbáltam tartani erősebben mivel a kezét feszegette.
 -Nem fogom,vagy rájössz vagy hülye maradsz...-mondta és a egyenesen a szemeibe néztem.
 -Miért hordtok ti botot a zsebetekben...ez ilyen rendőr szokás ti csak őrök vagytok.-mondtam,nem tudom ez honnan jött de mindig is érdekelt ez a botos dolog.
 -Nálam nincsen bot...se semmi...-mondta és a derekát az enyémnek,éreztem ahogy a combjai,az ágyéka és a hasa alja teljesen nekem feszül és egyre erősebben tol el,majd hirtelen kirántotta a kezeit és lefogta az enyéim és erősen a falnak szorított,a bal térdével betérdelt a lábaim közé,a kezeim az egyik kezével a fejem fölött lefogta,az arca pár centire volt az enyémtől.
 -Te velem ne szórakozz...-mondta és végig a szemeimbe nézett,ami meglepett hogy a szemeibe láttam némi játékosságot...de ott volt az ő szemében az uralkodó vágy is. A pupillái tágak voltak,tudtam hogy most bármit ki tudnék szedni belőle...csak egy dolog...egy dolog kéne hozzá.
 -Min gondolkozol?Innen nem szabadulsz.-mondta halkan mosolyogva,és a szemei szinte csillogtak,az ajkai ki voltak száradva,de még mindig olyan meggypirosak. 
 -Sok dolgon gondolkozok.-válaszoltam szintén halkan,hátha ezzel fokozom benne a vágyat.
 -Oh igazán?-kérdezte,a lábam kicsit megemeltem és azonnal lereagálta a "támadásom" ,a két lába közé szorította a lábam.
 -Feleslegesen akarsz felizgatni...-súgta a fülembe.
 -Te járnál rosszul...mivel csak ketten vagyunk itt.Le vagy fogva...menekülni se tudnál...-suttogta egyre halkabban és megharapta a fülem,az egész testemen egy hőhullám ment végig,a nyaka pont velem volt szembe, nem érem el...messze van,ő pedig pont az én nyakamnál van...bármikor bármit csinálhat velem.
 -És ha nem is akarok?-jött az a válasz amit soha életemben nem gondoltam volna hogy kifogok mondani,éreztem hogy kicsit megremegett.
 -Most olyat tudnék veled csinálni...-morogta és éreztem hogy mindene megfeszül.
 -Mi tart vissza?-kérdeztem és éreztem hogy a fogása erősödik,nem fájt de erősebben tartott.
 -Tomlinson...ne játssz velem...-mondta.
 -Louis vagyok.-nyögtem a fülébe amennyire érzékien tudtam,direkt természetesen,a lábai szétnyíltak és éreztem egy erős harapást a nyakamba,ami nyögésre késztetett,a meleg levegő amit kifújt csiklandozta a nyakam,éreztem hogy hozzám nyomja magát és lassan mozgatja a csípőjét oldalra,ennél nagyobb kínzás nem volt most számomra,az ajkamba haraptam,el akartam lökni...vagy legalább ő is szenvedjen,a kezei lassan engedtek de megfogtam a kezeim és a nyakába tette.
 -Fontosnak tartom hogy tudd hogy bármelyik cellához van kulcsom és bármelyikbe be tudom zárni magunkat...és bármelyikbe be is tudok menni...bármikor.-mondta és a szemeimbe nézett.Tudtam miért mondta,ha most elfutok akkor rám nyit...bezár egy másikba magával...ahonnan nem szabadulok...én kezdtem a játékot muszáj volt folytatnom...annyira más volt hogy tulajdonképpen egy fiú szaggat mindjárt szét,tudta hol érintsen és merre induljon,a gondolataimból egy újabb harapás ébresztett fel,ezúttal erősen szívni kezdte a nyakam és átkarolta a derekam arra a pillanatra kicsit tényleg meg is inogtam,a szemeim elnehezedtek a fejemmel együtt,hátra akartam dönteni a fejem és csak becsukni a szemeim,olyan helyen jártak az ajkai a nyakamon hogy soha nem éreztem ennél jobbat...hirtelen elrántott kicsit a haltól a hajamba markolt és hátrahúzta a fejem a karjával tartott és hátradöntött,végignyalta torkomon majd óvatosan kicsi megharapta,hirtelen olyan légszomjam lett hogy kapkodni kezdtem a levegőt és kapaszkodtam a fekete ingébe,egy hirtelen ötlettől vezérelve megrántottam az ingét hátra és hallottam ahogy a gombjai kipattannak,elhajolt tőlem így végre láthattam a mellkasát,megleptek a tetkói...csak a két madarat tudtam szemügyre venni a mellkasán,mivel utána visszalökött a falnak és az államnál fogva hátranyomtam a fejem és a fejét a nyakamba fúrta és nem mozdult éreztem ahogy a mellkasa mozog majd az állkapcsa mozdul és belém harap...újra...majd újra közben a derekam markolta,a másik kezével még egyet beleharapott a nyakamba,ott megadtam magam,nyögtem egyet és szinte remegtem,éreztem ahogy a lábaim elengednek de mivel tartott erősen fogott nem csuklottam össze,a nyakamba szívott többször egymás után majd végigvezette a nyelvét a nyakamnak azon részén ahol megharapott,annyira forró volt és a testem is égett a vágytól,attól a vágytól hogy végre én készíthessem ki,hogy halljam ahogy kétségbeesett nyögések hagyják el a vörös ajkait,elengedett és ellökte magát tőlem,begombolta az ingét és egy elégedett mosoly futott át az arcán,szerintem látta mennyire szét vagyok esve,éreztem hogy mindjárt így elfolyok és így elterülök a padlóra. Vettem egy nagy levegőt és rendesen felálltam,felém lépett megfogta az állam és megemelte a nyakam,óvatosan megütötte a nyakam,amitől megremegtem,visszaengedte a fejem és a szemeimbe nézett.
 -Tudok fájdalmat okozni testileg és lelkileg...a testinek az egyik feléve már tisztában vagy...ne akard megismerni a másikat...de ha úgy viselkedsz mint most...olyan dolgokat fogok veled csinálni...-közelebb hajolt.
 -Amire senki se képes.-mondta és megint megharapta a fülem amitől végem volt.Azt hittem én fogom megőrjíteni...erre áthúzta minden számításom,remegek és nem bírom magam összeszedni...csak azért mert én akartam vele játszani...ő elkapott és nem engedett amíg el nem érte amit akart...és nem tudtam volna ellenkezni se ha mást csinál,elindult előre,én nagyon lassan követtem.
 -Felmész a harmadikra és ott van ahova menned kell.-mondta és már ment is tovább.
 -Jó éjt Louis.-nem nézett vissza csak ment tovább,nem mondtam semmit se csak lassan felmentem. Egy orvosi szoba szerű volt...volt ott normális ágy,csap,kisebb szekrény,tükör,wc egy külön kis ajtón belül,asztal. Hű...ez már luxus,lassan a csaphoz sétáltam megmosni az arcom,nagyon jó érzés volt megmosni az arcom mivel még mindig forró volt,lassan felnéztem és egy hatalmast ugrottam,közelebb mentem és oldalra döntöttem a fejem.
 -Te szent ég...-mondtam halkan.

4 megjegyzés:

  1. Ez valami eszméletlen jó rész lett! Így tovább! Várom a következő részt! :) xx

    VálaszTörlés
  2. WOW ...ez kurva jó lett !Nagyon gyorsan hozd a kövit!!!:D

    VálaszTörlés
  3. ÚRISTEN
    EZAZ
    végre
    ez fantasztikus volt :D

    VálaszTörlés
  4. Te szent gatyamadzag ez allati lett! *Q*
    Imadom imadom es imadom! a legjobb!!! nagyon nagyon NAGYON VAROM A KOVIT LEGYSZI SIESSETEK VELE!!!

    VálaszTörlés