2014. október 14., kedd

017

Sziasztok drága rabok. :D Köszönjük hogy olvassátok a blogot, kérlek kommenteljetek is. Sokat jelentene. Köszönjük szépen:D
Mint látjátok, a jobb oldali sávban történtek változások, ami annak köszönhető, hogy én, azaz Hazz, tanulok HTML kódot írni. Remélem tetszik az új legördülő menü, a Zaynes átforduló kép, és a Louis képes ,,ugrás a tetejére" ikon :D Igyekszünk minél jobbra csinálni a blogot, a ti kedvetekért. puszi nektek. ♥♥♥ Hazz x Boo

-És ha adok indokot? -Kérdeztem, amire láttam, hogy a nagy barna szemeivel néz, komolyan a szemeimbe.
-Mégis milyen indokot tudnál rá adni? - Morogta felhúzott szemöldökkel, de beharapta az alsó ajkát.
-Azt mond meg te. - Próbáltam higgadt maradni, de már most meginogtam.
-Te akartál itt tartani. -Morogta. Eszembe jutott valami, de az inkább terelés szerű volt.
-Én... nem hiszem el, hogy mikor gormoba vagy velem,  akkor azt azért csinálod, mert nem kedvelsz. -Néztem fel rá nagy szemekkel.
-Nekem inkább úgy tűnik, hogy kettőnk közül te nem kedvelsz engem. -Mondta, és szemeiben fájdalmat véltem fellelni.
-Pedig...Jajj Zaynie... Én pedig kedvellek...
-Bizonyítsd be! -Vágott közbe. Aprót bólintottam, és lassan átöleltem. Az emberek így fejezik ki ha kedvelnek valakit.
-Ezzel szándékozod kifejezni? Oh, valóban.. Menynire kedvelhetsz. -Morgott rám idegesen, majd megint megindult kifelé. Eszembe jutott amit Rony mondott. Tegyek a kedvére. Zayn nyilván azt akarja hogy... Na de én férfi vagyok... Oké. Zayn sokszor megmentett már. Például a zuhanyzóban. És ott is lekapott, úgyhogy semmi sem lesz ha én most....
-Zayn nem! Van más is! -Húztam vissza a karjánál fogva.
-Mégis micsoda? -Fintorgott, már nem hitte hogy bármit is tenni fogok. Lassan lábujjhegyre emelkedtem majd bátortalanul a szemeibe néztem és megcsókoltam. Igen. Én, Louis Tomlinson megcsókoltam Zaynt. Sosem hittem hogy ez bekövetkezhet... Soha. Zayn szemeiből könnycseppek gördültek, amik annyira megleptek, hogy egy percre leálltam puha ajkai csókolásával. Ekkor ő lazán a falnak döntött és egy kétségbeesett csókkal folytatta amit én elkezdtem.
Szeretetre vágyott és végtelenül szomorú volt. Szüksége volt valakire, aki támaszt nyújt neki és szüksége volt arra, akit -ugyan nem vallja be, de- szeret. Ennek a kettőnek a kombinációja én voltam, azt hiszem. Ki más is lehetett volna?
Zayn egyik kezével végig simított a hátamon majd pólóm alá furakodott. Keze forró volt és ahogy hátam csupasz bőrét simogatta, kellemes érzés járt át. A csók olybá tűnt soha nem ér véget. A gondolat, hogy mi mind a ketten fiúk vagyunk, semmisnek tűnt. Senkit nem érdekelt ebben a pillanatban. Zayn tovább ment, a csípőjét az enyémnek nyomta, amitől én kissé megijedtem.
-Zayn... ugye nem? -Kérdeztem félénken, és mivel zavarban voltam, rekedtes hangon.
-Ne aggódj Louis. -Döntötte a fejét az enyémnek, majd gyengéden megpuszilta a homlokom.
-Oké. -Suttogtam, ő pedig közben végig simított a nyakamon.
-Styles..-Jegyezte meg. A nyakam lila volt, ő pedig tudta, hogy ki tette azzá. Kicsikét szégyelltem magam miatta, habár nem igazán tehettem róla. -Elképzelem azt a vonaglást... Miközben ő szívta a nyakad, téged pedig átjárt a gyönyör egy apróbb része. Louis... Biztos csodálatos látvány.
-Miért nem nézed meg magad, hogy milyen? -Kérdeztem kihívón, de ahogy kiejtettem a szavakat már megbántam. Adott egy puszit a nyakamra amibe beleremegtem. Azt hittem ő is tépázni kezdi majd a nyakamon a bőrt, de tévedtem. Zayn mást tervezgetett.
-Ülj fel az ágyra. De ne az alsóra, hanem oda ahol én alszom. -Mondta, mire a testem önként mozdult. Egy pillanat múlva már azt vettem észre, hogy fent ülök Zayn ágyán. Ő is csatlakozott hozzám. Hátát a falnak döntötte, majd lábai közé húzott és magához ölelt. Kemény mellkasa hátamnak nyomódott. Meglepődtem, ismét. Kezével óvatosan simogatta a combomat és állát a vállamon pihentette. Nem ellenkeztem és bevallom, nem is akartam.
-A sírásról... Lehetne hogy hallgatsz? Ellenben én is hallgatok erről az egészről és a mi kis titkunk marad. -Suttogta halkan, itt tényleg nem volt most szükség a hangos beszédre.
-Egyébként sem akartam elmondani senkinek. Emberi dolog, de nem látom célszerűnek kiteregetni. -Válaszoltam szintén halkan. Oldalra pillantottam, ő pedig azonnal kapott az alkalmon és megcsókolt. Ez ment körülbelül egy órán keresztül. Zayn különböző részeken simogatott, de sosem merészkedett túl messzire. Aztán ha rá néztem, mindig megcsókolt. Ajkaira egy apró mosoly húzódott, amit őszintén, jó volt már látni. Azonban ahogy eltelt egy óra vagy másfél, jött a takarodó. A lámpákat lekapcsolták, az őrök sem járkáltak a folyosón. Nem mindig volt szokásuk.
-Halknak kell lenned, jó? -Szólalt meg ekkor Zayn és kigombolta a nadrágomat majd lehúzta a sliccet. Elképedtem és hangosabban megszólaltam volna, de befogta a szám. Nyugodásra bírt és eközben lassan végig simított rajtam alsón keresztül. -Csak szívességet teszek neked. Ettől nem kell félned. Nem teszek semmi rosszat. -Nyugtatott. Elég hamar sikerült elérnie hogy kemény legyek, ennek nyilván az a bizonyos hiány volt az oka. Lassan elő vette férfiasságomat az alsómból és jól rámarkolva mozgatni kezdte rajta a kezét. Nyögésemet csak az tompította, hogy kezét szorosan a számra tapasztotta. Jól tudta, hogy úgy sem bírom. Légzésem gyorsult és egyre szabálytalanabb lett. Ziháltam, de igyekeztem halkan tenni. Össze szorítottam szemeim és beharaptam ajkaim ahogy elért a gyönyör. Nyögésem még így is túl hangosra sikeredett. Zayn szabad kezével átkarolta a hasam, a másikkal pedig egy zsebkendő segítségével eltávolított mindent, majd így fentről a kukába dobta. Még mindig lihegtem és gyorsan vettem a levegőt. Mondtam volna valamit, de nem tudtam. Ő most éppen... és én pedig hagytam neki... Az igazság az volt, hogy hiába akartam átverni magam, nagyon is élveztem.
-Ez valóban eszméletlen. Mármint a látvány, amikor vonaglasz. -Suttogta Zayn visszafojtott és vággyal teli hangon. Éreztem, hogy amit velem tett, az őt is nagyon beindította.
-Zayn én...
-Shh. Ellenkezhettél volna még előtte. Nem tetted. NE most, kérlek. -Hangjában szomorúságot hallottam. Én nem.. nem is ezt akartam mondani...
-Csak viszonozni szeretném. -Néztem rá a vállam felett miközben össze gomboltam nadrágom gombjait. Talán sosem láttam még őt ennyire meglepettnek. Ő is tudta hogy nagyon bátortalan vagyok. Még fogalmam sem volt, hogy hogyan kellene hozzá látnom...
-Segítek, ne félj. -Simított végig az arcomon, majd megharapta az alsó ajkam és meghúzta azt. Erőt vettem magamon és babrálni kezdtem a nadrágjával. Ellöktem az ágyon, mire halk nevetés volt a reakciója. Az idegesség miatt nehezen tudtam kigombolni, de ő megvárta és nem lépett közbe. Hagyta, hogy magamtól sikerüljön. Épp hogy lejjebb húztam a nadrágját, de már így is láttam hogy férfiassága szűkölködik az alsójában. Kissé remegett a kezem miközben végig vezettem rajta. Alsója szélébe akasztottam ujjaim, de nem volt annyi bátorság hogy le húzzam róla. Végül hát ezt a lépést a segítségével tettem meg. Kezemet irányítva segített, hogy legyen merszem lehúzni róla. Zavartan pillantottam férfiasságára majd inkább el. Még jobban zavarba hozott a tudat, hogy ő engem figyel közben. Átfogta kezem és magára markolt vele. Mozgatni kezdte a kezemet magán, majd pár ütem után magamra hagyott a feladattal. Zayn visszafojtott nyögéseitől libabőrös voltam. Furcsa módon megtiszteltetésnek éreztem hogy ez én váltom ki belőle. Mintha ez valami kiváltság lett volna. Zayn nyögései egyre sűrűbbek lettek, míg nem eljutott ő is a csúcsra. Az egész teste görcsbe rándult ahogy elérte a gyönyör.  Feküdt még kicsit, így kipihenve ezt az egészet, majd magát is rendbe tette. Közel hajolt hozzám és szemei csillogtak.
-Lemegyek aludni. -Szóltam, de ekkor Zayn maga mellé rántott az ágyra. Ma már nem fogok tudni lemenni innen. Nem mintha baj lenne. Ebben a helyzetben szívesebben is maradok itt.
-Annyira izgultál... -Nevetett halkan. - Köszönöm Louis, ez csodálatos volt. -Mosolygott egyenesen az arcomba, mire a párnába fúrtam az arcom. Zayn most először tényleg boldognak tűnt...

9 megjegyzés:

  1. OMG!! Vegre megjott a RESZ!!! Nagyon vartam mar!! Siess a koviveeel!! :33

    VálaszTörlés
  2. Ááááá ez nqgyon jó!!
    Tudom régen komiztam csak eddog legtöbbazör titokban jöttem fel ide.... De ezentúl minden részhez fogok írni!!!!! ;)

    VálaszTörlés
  3. Hál'Istennek...:D
    Már tényleg féltem,hogy nem lesz több rész...nagyon jó volt!

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon jóóóó legalábbis nekem tetszik !!!
    lesz kövi rész is ?

    VálaszTörlés
  5. Oltári!!!Siess kerlek. Nagyon jo lett

    VálaszTörlés
  6. F-A-N-T-A-SZ-T-I-K-U-S !!!!!!:ooo
    Legjobb..:* remélem mihamarabb itt lesz a kövi RÉSZ...puszi :* imádom ezt a blogoz..nálam a Top3-ba van...Viki T. Rajongóóóóóóóóóód :-)

    VálaszTörlés
  7. U.i.: tegnap kezdtem a blogot...OLTÁRIAN Jóóóóóó
    Viki T.

    VálaszTörlés
  8. Rövid és tömör leszek kövi részt de kurva gyorsan : DDDD

    VálaszTörlés
  9. Siess a résszel!

    VálaszTörlés