2015. február 18., szerda

020


Louis Tomlinson
2013.11.17.

-El sem tudod képzelni mennyire próbára teszed a tűrőképességem a félelemmel teli arckifejezéseddel.-morogta halkan és az ajkába harapott. Csak nagy szemekkel néztem rá,a mellkasa kis kicsiket mozgott nem fújta kis teljesen a levegőt hanem csak kicsit beszívta a levegőt,fogalmam se volt hogy most mit kéne csinálnom vagy egyáltalán mint mondjak. Az arcán egyre feljebb csúszott az a bizonyos "kiéhezett" mosoly,szakadozottan vette a levegőt majd egy pillanatra becsukta a szemeit,amikor kinyitotta a pupillái nagyon kitágultak felállt felőlem és arrébb sétált felvette a cuccait és kiment.
 -Harry! Hova mész?-ültem fel és utána futottam,mivel megijesztett. Nem volt normális ami a szemével történt.
 -Csak hagyj.-mondta és kinyitotta az ajtót,természetesen ilyenkor is a fejem után megyek amikor azt érzem hogy nem lesz jó vége.
 -Kérlek.-mondtam halkan és utána nyúltam.
 -Ne kérj csak tűnj el.-mondta és vett egy nagy levegőt. Ezzel kicsit ledöbbentett nem igazán tudtam hová tenni,csak néztem rá nagy szemekkel.
 -A kurva életbe Louis nem tudod felfogni hogy tűnj el a picsába innen?-kiabált szinte rám és felém fordult és felém lépett,láttam hogy kicsit a homloka vizes és a szeme alatt karikásak a szemei.
 -Menj már innen.-szólt rám megint erélyesebben majd sarkon fordult és kiment. Én meg csak álltam ott mint egy nem is tudom mi.
 -Hé jól vagy?-kérdezte valaki. De nem tőlem.
 -Menj már a picsába Liam.-kiabált rá Styles.
 -A faszomért kell neked mindig a legutolsó pillanatig húzni,ebbe egyszer beleőrülsz hülye gyerek.-kiabált rá.
 -Hagyj már békén! Idióta. Leszarom a véleményed.-kiabált vissza,kezdett minden eldurvulni kilestem az ajtóból,mivel kisebb lökdösődést hallottam,
 -Faszért szólsz bele mindenbe?-emelte meg Styles Liamet.
 -Engedd el!-futottam oda és beálltam a keze és Liam keze közé
 -Louis. Hagyjad.-mondta Liam nyugodtan.
 -Még mindig itt vagy?-kérdezte Styles majd lerakta Liamet.
 -Na jó Harry menj a szobába én visszakísérem Louist.-mondta és Harry már el is indult,én meg a karom simogatva mentem Liammel.
 -Ne akard megkérdezni,ne akard megérteni és ne akarj vele foglalkozni.-szólalt meg Liam mielőtt bármit is tudtam volna mondani. A hajamba túrtam és lassan elnéztem.
 -Mondom ne rágd magad ezen úgyse fogja elmondani neked.-mondta és megáll a lépcső előtt és maga elé engedett.
 -Mert ez olyan nagy dolog?-kérdeztem.
 -Nem fogok semmit se elmondani.-válaszolt és megpörgette az ujján a kulcsot,vettem egy nagy levegőt és bementem a kis cellába,de ahogy beértem szinte képen vágott a következő probléma.Zayn ott ült és szinte vérben forgó szemei teljesen átszurkáltak.
 -Uhm...-mondtam.
 -Meg ne merj szólalni.Feküdj le aludni.-mondta és felmászott a helyére,nem szóltam csak befeküdtem a lenti helyemre,nem szóltam de magam kicsit őrlődtem mert fogalmam se volt hogy mi történt,és ez zavart. Forgolódtam és nem szóltam. Később csörgésre lettem figyelmes,és koppanásra,felkeltem és gyorsan felvettem a földre esett tárgyat,Harry kis ipodja volt,bedugtam a fülembe és zenét kezdtem hallgatni,halkan visszafeküdtem,a fal felé fordultam és a harmadik vagy a negyedik szám után elaludtam.

11 megjegyzés:

  1. Első ^^ez a rész sok kételyt idézett fel bennem,és sok kérdést is!! Most.akkor Harrynek mi volt a baja? Zaynek pedig az volt hogy Lou,kiment/elment Harryvel!? Komolyan mondom minden zavaros,de ez igy joó!!:) ;) fantasztikus egy rész volt...te pedig igen-nagyon-brutálisan ügyes vagy! Köszi a részt...gyorsan kövit <3
    Viki T. Rajongód

    VálaszTörlés
  2. Már nagyon vártam!Kíváncsian váqrom azokat az új ötleteket!!:3
    Vajon Harry titkon egy vérfarkas? :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó rész volt! :D :)
    Kíváncsi vagyok mik lesznek még !!! :O :D Sok sok Larry-s részeket! :D
    Imádom a blogot és a történetet! :)
    Hamar kövi részt! :$ :D
    Puszi: Vanii

    VálaszTörlés
  4. Szia! Új olvasó vgayok és tetszik amit csinálsz érdekel! Nagyon jó rész lett mint eddig mindegyik fantasztikus vagy és tehetséges! Remélem még sokáig olvashatom a blogod! Csak így tovább várjuk a kövit! Siess!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  5. Szia! Új olvasó vgayok és tetszik amit csinálsz érdekel! Nagyon jó rész lett mint eddig mindegyik fantasztikus vagy és tehetséges! Remélem még sokáig olvashatom a blogod! Csak így tovább várjuk a kövit! Siess!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó rész lett! Csak így tovább! :$ :D :33
    Egyébként minek tudható be, hogy a Boo x Hazz jelölés vagy mi, mindenhol Boora változott?

    VálaszTörlés
  7. Ezez eszméletlen jó lett most kell a kövi most ahwww imádom :)) :D

    VálaszTörlés
  8. Szia! Most találtam rá a blogra! És kibaszottul imádom!! Azt szeretném megkérdezi hogy ugye ez egy futo sztori? Kérlek mond hogy be fogod fejezni.. Könyörgöm mind h most csak szünet volt
    Mert vizsgák vagy valami.. Rosszul lennék ha kiderülne ennek itt most vége. Folytatnid kell!! Fantasztikusan irsz!! Ez egy kibaszott jo sztori! Kérlek ne hagyd itt abba!❤️❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      A blog írója vagyok csak másik profilrol.:)
      Természetesen lesz folytatás csak a gepem kékhalálos lett most meg az egerem romlott el. Ahogy veszek másikat írom is a részt nem kell félni hamarosan folytatom☺️❤️✌️

      Törlés
    2. Jajj az nagyin jooo!! Mármint h folytatod. A géped sajnálom... Multkor az enyém is beszart... Volt vagy hàrom honap mire ujjat kaptam. Jajj most nagyon boldig vagyok! Feldobtad az estém! Nagyon várom a folytatást és sok sikert a géphez. Szurkolok!��❤️

      Törlés