2016. április 1., péntek

034


  -Mi az hogy ha visszajött...?-kérdeztem.
  -Majd ha Harry visszajött futásból megérdeklődöd...-tette a kezét a fejemre mosolyogva.
  -De...ő csak egy őr...-mondtam.
  -Csak azért őr hogy a rabok ne tudják hogy kicsoda és megtudja ítélni ki mehetnek újra az emberek közé...-mondta.
  -Meg emellett rengeteg dolga van...-mosolyodott el,olyan kedves mosolya volt.
  -Te Liam...szerinted elmehetek tusolni...olyannak érzem magam mint aki hetek óta nem fürdött.
  -Kérdezd meg Scarletet...én meg tudok majd ruhát adni ha gondolod...-mondta és elindult kifelé,bólintottam é befutottam,teljesen hozzászoktam hogy a húgaim szobájába kérdés nélkül nyitottam be így mintha otthon lennék,nem is tudom milyen ötlettől vezérelve kopogás nélkül benyitottam. Az ágyon ült és az egyik kezében egy kép volt a másikban meg a tea.
  -Jaj bocsánat...a megszokás...sajnálom.-kezdtem visszacsukni az ajtót,de csak lassan hogy lássam mit csinál,és hátha beinvitál vagy esetleg megkérdezhetem amit akarok.
  -Gyere csak.-mondta és lerakta a kezéből a képet és a teát is majd felém fordult és elmosolyodott.
  -Bocsánat a zavarásért és majd az illetlen kérdésért de szerintem mindegyikünknek jót tenne ha lefürdenék...és azt akartam kérdezni hogy esetleg elmehetnék-e.-mondtam és az arcát néztem,kicsit az övé is meggyötört volt.
  -Persze használd csak...-mondta és tovább mosolygott,kitártam a karjaim.
  -Nah?Nagy ölelés?-nevettem,besétált a karjaim közé,előbb én majd utána zárt a karjai közé,végre valakinél magasabb voltam.
  -Na menj fürödni mert rád fér.-nevetett és elengedett,mosolyogva kimentem és fürdő felé vettem az irányt,mivel már az összes szobában voltam így tudtam hogy melyik az,hű hát igen szépen nézett amikor beléptem,nem egy kis darab fürdő volt az biztos,körbenéztem,és lassan levettem a fölsőm,a csap felett egy hatalmas tükör nyúlt,konstatáltam hogy baromi szarul nézek ki,megdörzsöltem az arcom és megnyitottam a csapot,miután meleg víz jött bedugtam a dugót.
  -Még mit csinálok...-néztem megint a tükörbe amikor már csak egy alsóban álltam egy teli kád víz mellett amibe még habot is csináltam.
  -Nevetséges...-nevettem halkan el magamat,saját magamon,lassan beültem a vízbe és kirázott a hideg a jó meleg víztől,teljesen nyakig belecsúsztam a kádba,lassan vettem a levegőt a kezeim a hasamon pihentettem,konstatálva azt hogy fogytam,ami barom jól jött mert kezdtem elérni a 85 kilót,becsuktam a szemem és hátradöntöttem a fejem,mindenfelé jártak a gondolataim. Lépéseket hallottam majd kinyílt az ajtó,a nehéz levegő és pára egy pillanat alatt kiillant a fürdőből.Nem tudom melyikünk volt jobban megdöbbenve. Harry testén gyöngyöztek a vízcseppek,csak egy törülköző volt a vállára dobva,és csak egy alsó volt rajta. Egyikünk se tudott megszólalni,én  még kicsit kába voltam a forróvíztől,a hajamba túrtam és kicsit felültem,mintha nem éppen élvezkednék egy kádnyi vízben.
  -Én sajnálom...Liam azt mondta kérdezzem meg Scarletet.-habogtam,mivel én vele ellentétben baromira zavarba jöttem,mégiscsak mondjuk én ültem a kádjában,teljesen meztelenül.
  -Hagyjad majd tusolok.-mondta és a zuhanykabin felé ment és ledobta a törülközőt a földre,én a vízre bambultam,a tükörben fél szemmel láttam ahogy megnyitja a vizet,ami először jó meleg volt és így a kabin ajtaja jó párás lett,az üvegen is lassan kezdett végigkúszni a pára,nem néztem fel,de azt még láttam a tükörben ahogy leveszi az alsóját és belép,halkan felmordult mikor megérezte a forróvizet,gondolom túl meleg lett mivel állítgatott még egy kicsit,én vettem egy nagy levegőt és lebuktam a víz alá,és kicsit átdörzsöltem a hajam.
  -Kell tusfürdő?-kérdezte. Nagy szemekkel néztem körbe,egy kurva tusfürdő nem volt a közelemben,és akkor még samponról ne is beszéljünk.
  -Ja köszi..nem lenne rossz...-motyogtam.
  -Gyere odaadom.-mondta és a kezét a kilincsre tette.
  -Ő..tudod mit...-mondtam de közbevágott.
  -Csak gyere ide érte...nehezedre esik?-mordult rám,jó oké persze.Most kiszállok és odasétálok,úgy csinálok mint aki nem tudná mi lesz akkor ha odamegyek.Fogtam magam és felálltam majd magamra csavartam a törülközőt és elindultam a kabin felé,hallottam ahogy kattan az oldala és kiárad a forró levegő.
  -Tessék.-nyújtotta ki majd a kezembe adta,az egész keze tűzforró volt és kezdett piros lenni.
  -Nagyon meleg...nem gondolod?-kérdeztem.
  -És ha nekem így tetszik?-fordította felém a fejét,feltételezem eddig direkt nem nézett rám. Én elintéztem hogy rám nézzen. Bravó
  -Csak kérdeztem...-mondtam.
  -A sampont is megkaphatom?-dünnyögtem halkan.
  -Hát hogyne...ide be ne hívjalak?-kérdezte és beakasztotta a zuhanyrózsát a helyére majd a sampont megfogta és a kezembe adta.
  -Bocsánat...akkor nem kell...-mondtam és visszanyújtottam felé.
  -Már ne szórakozz velem...-fújta ki a levegőt és becsukta az ajtót. Hűű...visszamásztam a kádba és gyorsan megmostam magam és a hajam kezdtem el jól megmosni,nem is tudom mennyire jót tett már ez a normális fürdés. Hallottam ahogy nyílik az ajtó és kijött majd megfogta a törülközőt és lengén a dereka kör kötötte,a haja tiszta víz volt és csak úgy lógott lefelé,rászárított és egy másik törülközővel csak áttörölte magát,felvette az alsóját és már indult is kifelé.
  -Meg fogsz fázni.-,mondtam.
  -Tessék?-fordult vissza,nem értem miért akarok én kedves lenni.
  -Csak szárítsd meg a hajad...meg fog fázni a fejbőröd.-mondtam,csak fújtatott egyet és megforgatta a szemét.
  -Én nem fogom.-mondta és kiment,hű.Oké. Kiszálltam és felvettem az alsóm.
  -Tessék itt a cuccod.-nyitott be Liam és mosolyogva felém nyújtott egy nadrágot,természetesen ilyen tréning nadrág szerűt,és egy kapucnis felsőt,vagyishát majdnem felsőt.

  -Kapucnis?-ráncoltam össze a homlokom.
  -Hagyjad jól fog állni.-mosolygott.
  -Hát köszönöm...-mosolyogtam és felvettem,természetesen nagy volt rám és a tükörben eléggé érdekesen mutattam.
  -Egész aranyos vagy benne.-nevetett.
  -Hát...nem tudom melyik férfinek tetszik ha édesnek nevezik..de ezt most bóknak veszem.-nevettem halkan és neki álltam megszárítani a hajam.
Mire végeztem kicsit kimelegedtem de legalább állt valahogy a hajam és teljesen száraz volt. Kint megcsapott a hideg levegőt. Hú...nagyon hideg volt így most hirtelen kint.
  -Nem fogom megszárítani.-hallottam ahogy Harry felemeli a hangját.
  -De elfagynak a hajhagymáid meg korpás leszel és minden bajod lesz és majd vághatjuk le ezt a helyes kis loboncod.-kiabált vele Scarlett,lefutottam,pont akkor dobott a fejére egy nagy törülközőt és erősen dörzsölni kezdte a fejét.

2 megjegyzés:

  1. Uuu... Nagyon jó lett! Kár h nem történt semmi a fürdőben de sebaj majd máskor ;D :'D gyorsan kövit!! :333

    VálaszTörlés
  2. Hali! :)
    Régen kommenteltem már, amiért bocsánatot is kérek tőled, de őszintén megmondom neked, nem nagyon volt kedvem komizni... Először nem volt időm aztán ,,unalmas már". Aztán elolvastam az új részeket és *-* meghaltam. Végre lehet érezni azt a csöppnyi szikrát kettejük közt. Liam pedig...hmm, megváltozott egy picit, nem? Úgy emlékszem az elején kicsit morcosabb volt, vagy rosszul emlékszem? :o remélem nem! Mindenesetre nekem nagyon tetszik, Harry unokahúga is nagyon bejön, mármint így belsőleg. Harry pedig olyan furcsa, kíváncsi vagyok erre a családi háttérre, és, hogy miért van pszichopatának nyilvánítva. Szerintem vannak érzései, csak valamiért nem mutatja... Hmm, mindenesetre nagyon érdekes karakter, persze a jó értelemben.
    Remélem minden gondolatomat normálisan letudtam írni, kicsit elszoktam a kommenteléstől, lehet kijöttem a gyakorlatból! :D Sok sikert a tovvábbiakban, várom a következő részt! ;)
    Lauren

    VálaszTörlés