2016. április 14., csütörtök

035



Egy kis friss a történet előtt! :D
Baromi büszke vagyok magamra,ma fogom befejezni a 41.részt,soha nem haladtam még ennyire előre,csak így ömlik belőlem minden mondtad,az előbb majdnem sikerült a 37.rész kitennem.De csak majdnem. Aki esetleg nem látta annak itt leírom a részek minden csütörtökön jönnek,szóval már heti rendszerességgel fogom hozni nektek a részeket,nem úgy mint eddig jobbra-balra csapongva. Megígérem hogy a sok ilyen-olyan-semmilyen részek után elkezd beindulni a történet,ez a szál ami most jön már az előfutára a többinek,de mivel elég kis rövidke lett ezért előfordulhat hogy kirakom még a mai nap vagy esetleg a holnapi nap folyamán a 36.rész is! :D
De ami ennél is fontosabb hogy indítottam egy új blogot,amit már láthattatok egy másik posztban,csak az valahogy mindig elég kevés emberhez jut el! :D A címe Neko. Nézzetek be nyugodtan,remélem tetszeni fog és mivel ott kedden jönnek a részek és jó hosszúak szóval pont ki lehet majd bírni mindig csütörtökig!!:D Lehet kéne indítanom még gy blogot és akkor azt vasárnapra kéne időzítenem...hm majd még el is gondolkodom rajta. Na jó olvassátok a részt ne az én sok ömlengésem!! Remélem tetszeni fog. :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hary teste kicsit előre dőlt és a fejét lehajtotta,és hagyta hogy csinálja,kicsit megdőlt oldalra egyensúlyba hozta magát.
  -Csak óvatosan Scarlett..még nem teljesen stabil...-mondta Liam mire Harry felhorkantott,ekkor kopogott be valaki és egy lány lépett be.
  -Sziasztoook.-mondta,ahogy ránézett az ember rögtön azt a hatalmas mosolyt vette észre az arcán,derekára támasztotta a kezét.Gondolom utalni akart arra hogy valami vegyenek észre rajta.
  
  -Szia Gemm...de jó az új hajszíned.-mosolyogott rá Scarlett,bingó. Harry megint horkantott egyet.
  -Igen..jól áll...-bólogatott,gondolom nem vette volna észre ha Scarlett nem hívja fel rá a figyelmet. Harry levette a fejéről a törülközőt.
  -Miért vagy itt?-kérdezte Harry,na...ez nem volt túl kedves.
  -Csak látni akartalak...már az is baj?-nevetett és Harry mellé sétált majd jól átölelte. Nem lehetett magsabb 165-nél mivel kb Harry mellkasáig ért.Mikor kinyitotta a szemeit észrevett engem.
  -Ohh Hello...hát te ki vagy...-engedte el rögtön Harryt majd elém sétált. 
  -Gemma Styles.-nyújtotta ki a kezét,kis aranyos pici kezei voltak,kezet fogtam vele.
  -Louis Tomlinson.-mosolyogtam. 
  -Nah ne legyél ilyen...-rántott közelebb magához és adott két puszit. 
  -Most hogy ennyire összebarátkoztatok elmondod miért vagy itt?-vágott közbe Harry.
  -Hoztam sütit...és jöttem körbenézni...-mondta és két ujjával a szemére bökött majd körbe a házban.Hihetetlen milyen energiabomba egy lány volt. Kis szimpatikus,akit az ember ha rossz kedve van szanaszét ölelgetne.
  -Jó kösz.-mondta Harry ennyivel rövidre zárva az egészet.
  -Ne legyél már bunkó. Miattad majdnem 2 órát utazott.-ütötte vállba Scarlett Harryt majd Gemmába karolt és felvonszolta az emeletre.
  -Aranyos lány.-mosolyogtam Liamre.
  -N..-mondta Liam és Harry közbevágott.
  -A nővérem.-mondta majd megfogta a sütit és konyhába ment vele.Te szent ég le se esett...nem is emlékeztem hogy Liam mondta hogy jön majd az anyukája vagy a nővére...Akkor viszont és ég és a föld voltak természetileg,kinézetileg meg meglepően egyformák.
  -Értem...-bólintottam és kissé kellemetlenül néztem a földet,ez akkor is kínos volt,mert ha a nővére nem kéne tudnia ki vagyok illetve honnan.
  -Nem tud rólad semmit ha ez zavar.-lépett be a konyhába majd az ajtót lábbal belökte az ajtót. 
  -Arany csillag lány...csak nem akarja hogy megbarátkozz vele...törékeny lány...-mondta Liam mosolyogva.
  -Áhh világos...-bólintottam. Igazából nem volt...és igazból meg is akartam ismerni.
  -Ragaszkodik az emberekhez...nah ne sértődj meg.-lökött meg válla.
  -Jó Jó..-mondtam és védekezően feltartottam a kezeim.
  -Csak ne legyél ilyen kis pukkancs...-mosolygott majd bement a konyhába Harry után. Megint ott álltam egyedül és megint marha kellemetlenül éreztem magam,habár Gemma rám tudta ragasztani a jókedvét,akaratom ellenére is mosolyogtam,egyszer csak a nagy gondolkodásban egy nagy lökést éreztem a hátamon majd két lábat és végül két kezet.
  -Mi a...-mondtam és megpróbáltam megtartani az egyensúlyom.
  -Köszönöm...-mondta halkan mosolyogva Gemma.
  -Mit?-kérdeztem kétszeresen megdöbbenve,mert mit is köszönt? illetve mikor lettünk ennyire közvetlen viszonyban.
  -Hogy kicsit visszaadtad a múltat nekik.-mosolygott.
  -Nem értelek teljesen...nagyon zavaros minden.-válaszoltam és megvakartam a fejem.
  -A börtönből vagy ugye?-kérdezte, MIÉRT TUDJA MINDENKI?
  -Igen onnan.-adtam meg magam,nem tudtam neki hazudni.
  -Sok mindent nem tudsz...de légy vele elnéző...makacs fiú...és nehéz megérteni...én nagyon szeretem,és akik ismerik és közel állnak hozzá ők is nagyon szeretik.Ha lesz alkalmam megismerni téged...akkor mesélek róla egy kicsit.-mondta halkan majd mikor látta hogy Harryék beléptek a szobába leugrott a hátamról nevetve.
  -Jaj Louis...-nevetett és meglökött és felszaladt.Túl sok infót kellett hirtelen feldolgoznom. Az első ugye ez volt hogy Harry úgy nézett rá mint aki elevenen megnyúz,a második az hogy találkoztam egy idegen lánnyal,aki már mesélne Harryről...eddig bárki akit kérdeztem elzárkózott ettől...ő meg most elmondana pár dolgot...a harmadik pedig az hogy úgy áll dolog mintha rányomultam volt a nővérére.
Minden próbálkozásom ellenére elmosolyodtam,nem tudom miért...nem akartam de a szám magától indult meg felfelé.
Örültem?Nem tudom. Boldog vagyok? Boldogabb mint ezelőtt. Kíváncsi vagyok? Rohadtul.

7 megjegyzés:

  1. VALLD BE PÖTTÖM, BEJÖN HARRY. Kész, ennyi. Gemma nem érdekel téged, mert full meleg vagy, akár egy kályha. ÉS IGEN, BOLDOG VAGY, mert Harry-vel vagy. Nem tudsz nekem hazudni, pöttöm, máris szerelmes vagy, és alig várom, hogy Harry megerőszakoljon. Jó, megerőszakolni nem kell, de azért egy kis numerába belemehetnék... Jajh babám, mi lesz ebből? Eddig minden blog végét kitaláltam, na, ennél nem. Egyszerűen fingom sincs mi lesz a vége, és ez szörnyűűű. És egy hetet kell várni a folytatásra!? Há' megakarsz ölni? Szépek vagytok, gyilkolásztok össze-vissza. Akárkit elkezdek olvasni mint 1hét a rész, két hét a rész, neeee ölj meg. Jó? Fiatal vagyok még a halálhoz...
    Egyébként, maga a rész az fantasztikus volt! Gemma kis energikus, éééés, szerintem érzi, hogy Louis jó ember, mármint hiába jött a börtönből nem gyilkos.
    EZ A KÉP MEG ITTEN *o* Olyan cukor! :3 Hol leltek ti ilyen cukkancs képeket?
    Várom a jövőhét csütörtököt! :3
    xxLau

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "akár egy kályha" mindig amikor meglátom sírok a nevetéstől :DDDDD ez a pöttöm megnevezés nagyon édes*-* még a végén beleteszem a blogba!:D
      Örülök hogy még képes vagyok ilyen rejtélyes maradni :DDD lehet hogy holnap hozom a következőt egy ilyen kis meglepi részként hogy fogyjanak el azok amik nem annyira izgik :D
      Nagyon örülök hogy tetszett és ilyen hosszú kommentet írtál!! :D
      Én úgy keresek képeket hogy mindig amilyen kell azt beírom angolul :D és vagy negyed órát vadászok mire megtalálom a tökéletest :D

      Törlés
  2. Ahh... Imádom!! Nem lehet kifejezni szavakkal *~* uuu... Köviiii minèl előbb!! <33
    Best blog ever! De azért be kell h valljam hiányzik már a börtön, Zayn meg a többi cucc... Na mindegy nem szóltam semmit love youu!! And you're blog!! <333

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy szóval se mondta senki se hogy ki lettek írva a történetből!!:D Örülök hogy tetszett♥

      Törlés
  3. Mikor lesz befekezve a sztori?😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén szólva nem tudom 100-+100 reszesre tervezem

      Törlés
  4. Joo, oké!! Most haltaaaaam meeg!!!!
    Annyira de annyira örülök hogy rendszeresen fogod hozni a részeket!!
    Immmádlaaaaak!!
    És ez a rész!! Huhhhh!! Nagyon kíváncsi leszek hogy Gemma miket fog mondani Harryről!!!
    Aa anyira várom a jövő hétet!!

    Puszi : May Holloway

    VálaszTörlés