2016. április 14., csütörtök

036

Mivel sok komment érkezett az előző részhez ezért megleplek titeket estére egy új résszel!:D Jó olvasást :D
---------------------------------------------------------------------------


Még mindig nem tudtam mi fog történni velem,de úgy gondoltam hogy majd kicsit később megkérdezem,leültem a Tv elé.
  -Lányok...lejöttök filmezni?-állt meg a lépcső előtt Harry,nem kiabált,csak kicsit megemelte a hangját.
  -Ahaa.-rohantak le. Scarlett futott megállt a kanapé mögött majd átugrott rajta,Gemma pedig először az egyiket majd utána a másik lábát átemelve lépett be,már át volt öltözve "otthonkába".
  -Mit nézünk?-kérdezte Scarlett.
  -Úristen a Zootropolist lécii.-nézett Gemma kérlelően.
  -Batman vs Superman.-tette fel a kezét Liam.
  -Támadás a Fehér Ház ellen.-mondta Harry.
  -Egyiptom Istenei.-mondta Scarlett majd mindenki rám nézett,én nem tudtam milyen filmek mennek vagy egyáltalán ezek közül mik a jók.
  -Öööö...-mondtam és jobbra balra nézelődtem.
  -Naaa Lou...lécci az enyém.-jelent meg rögtön mellettem Gemma és kérlelően nézett rám.
  -Azthiszemhogyőő...-hadartam.
  -Az én házam azt nézünk amit én akarok.-zárta Harry rövidre a pöcsöléseim.
  -Okéoké.-biggyesztette le Gemma az ajkait.
  -Hozok kukoricát.-ment be a konyhába Liam. Fura volt hogy ilyen jó a kapcsolatuk.Leültem a kanapé közepére,Gemma mellém Scarlett az ő oldalára. Harry bement a konyhába és segíteni. Liam visszajött 4 tál kukoricával,és Harry mögötte üdítővel és poharakkal,egy kezével fogta a 5 poharat az ujjai között,és a másik kezében pedig Colat és Fantát.
  -Valakinek osztozni kell mert csak ennyi van.-mondta Liam.
  -Adsza majd mi.-karolt belém Gemma és rögtön el is kapta az egyiket és az ölembe dobta.
  -Bocsi nem szeretem tartani majd innen veszek.-nevetett és hátradőlt,elmosolyodtam és én is hátradőltem,Liam bevágta magát mellém,Harry leült mellé és a távirányítóján nyomkodott majd kikölcsönözte a filmet a filmtárából,Gemma feltette a lábait és kicsit oldalra dőlt,így a vállamon támasztotta magát.
így valahogy:D csak ugye Lounak
  -Kényelmes.-nevetett,és vett a kukoricából,Scarlett fölpattant és mindenhol lekapcsolta a villanyt.Hatalmas volt a Tv.Komolyan mondom.Hatalmas.
  -Mehet?-kérdezte Harry,mindenki igennel válaszolt.Elindította.

Nem volt egy rossz film,nagyon figyeltem,mivel láttam az első részét,és ugye mivel London ostroma volt,ezért annál is jobban érdekelt,mindig is érdekelt milyen lenne ha történne itt valami,ahogy Gemma ette a kukoricát,nem tudtam nem elmosolyodni,tömte be abba kis a fejébe én hátra voltam dőlve és egy kicsit lejjebb csúsztam,egyszer csak azt vettem észre hogy valami a fejemhez ér,megráztam a fejem,de újra csak végigsiklott a hajamban,a fejem mögé kaptam,gondoltam valami kis légy,hátranyúltam majd lassan meg is fordultam. Harry keze volt végig kinyújtva a kanapén,felém nézett amikor érezte hogy megfogtam a kezét,elengedtem. A fejével a Tv felé bökött,megráztam a fejem és tovább néztem a filmet,megint éreztem de most már a tarkómnál,vettem egy nagy levegőt és nem foglalkoztam vele mivel egy baromi izgalmas rész volt.
  -Pisi szünet.-pattant fel Liam,Harry megállította,Gemma is felpattant majd felfutott az emeltre. Scarlett és Liam versenyt futottak egy Wcért. Nem tudom lehet velem van a baj de nekem semmi bajom nem volt. Harrynek se persze.Ránéztem. A keze még mindig ugyan ott volt.
  -Jó érzed magad?-kérdezte és rám nézet.
  -Igen..rég voltam ilyen jól...-vakartam meg a fejem.Igazából nem is tudom mikor éreztem magam ennyire jól.
  -Ennek örülök.-mondta és kicsit elmosolyodott.Ez kedves volt tőle.
  -Kikértelek egy kicsit...mert tudom hogy más vagy...Egy építészeti cégnél vagy kisegítő munkás...
-mondta,a többiek elkezdtek lassan visszaszállingózni,mikor leültek,Harry elindította a filmet én meg nem tértem még mindig magamhoz.
  -Mi a baj?Zavartnak tűnsz.-suttogta Gemma.
  -Minden rendben...csak épp akkor van pisi szünetetek amikor ilyen izgalmas rész megy.-böktem a Tv felé,elmosolyodott és adott egy puszit,majd tovább tömte a fejébe a kukoricát. Igazából a filmre már nem tudtam teljes mértékben odafigyelni,nem értettem most miért lett ilyen kedves velem...meg mi az egyáltalán hogy munka...olvastam hogy esetleges munkákra ki lehet jönni,de csak órákra. Felé néztem majd vissza a Tvre.
Mikor vége lett mindenki álmosan törölgette a szemét. Harry megfogta a cuccokat és elpakolt a konyhába.
  -Na jó mi megyünk.-karolt Scarlett Gemmába majd felfutottak.
  -Hazz...-kiabált be Liam.
  -Mondjad.-mondta bentről.
  -Aludhatok a vendégbe?-kérdezte,sörözött is szóval nem tudott hazamenni,szar a "törvény emberének" lenni.
  -Ja menj csak,meg van ágyazva.-mondta,Liam mosolyogva bólintott majd felfutott.Kicsit kényelmetlenül érezve magam,előre hátra dülöngéltem hogy most akkor velem mi lesz.
  -Hozok neked takarót és párnát,aludj itt a kanapén.-mondta mikor kijött a konyhából és látta hogy feszengek.
  -Biztos?-kérdeztem.
  -Igen.-bólintott majd felfutott az emeltre,a nagy lábai miatt kettesével is tudta szedni a fokokat.Olyan egyedül éreztem magam itt lent,illetve gyűlöltem egyedül lenni egy új helyen,kicsit pakolgattam mikor megjött és letette cuccokat.
  -Kellene még valami?-kérdezte és engem fürkészett.
  -Um...asszem...van valami altatód,vagy ilyen nightos mint a valeriána night?-kérdeztem,a végén kicsit helyesbítettem mikor megrándult a nyaka.
  -Van,mondta és a konyhába sétált.-hallottam hogy zörög valamit majd visszajött egy bögrével a kezében.
  -Vedd be.-nyomta a kezembe a kis fehér gyógyszert majd a bögrét,bevettem és gyorsan lenyeltem majd ittam rá,elég keserű volt.
  -Jó éjt.-mondta és vállamra tette a kezét mikor elsétált mellettem majd ment tovább,befeküdtem a "kis ágyamba" ami amúgy baromi kényelmes volt,vettem egy nagy levegőt és az oldalamra fordultam,a tv-t néztem még egy kicsit amikor éreztem hogy lecsukódnak a szemeim.

Harry

Mikor felértem a szobámba levetkőztem alsóig és befeküdtem az ágyamba,fura volt hogy ennyien vannak itt,hallottam ahogy Scarlett és Gemma zenét hallgatnak és beszélgetnek,örültem hogy jól érezték magukat.Nem akartam bevallani magamnak de valahol belül tudtam hogy jól éreztem magam én is,ha nem is nagyon legalább kicsit.
Hallottam ahogy valami koppan lent,kikeltem és halkan kinyitottam az ajtót.
  -Te is hallottad?-nézett rám Liam az ajtóból,szintén alul öltözve.
  -Megnézem,menj aludni.-mondtam komolyan majd elindultam lefelé,mikor a fordulóba értem kicsit leguggoltam hogy lássam mi volt,nem láttam senkit se szóval felálltam és megálltam lent,Louis mellé sétáltam.
  -Bassza meg.-morogtam mivel kiesett a kezéből az üvegpohár,és félig lelógó kézzel aludt tovább és minden tiszta víz volt,vettem egy nagy levegőt,megtöröltem a kezeimmel az arcom és hoztam felmosót és feltöröltem a rendetlenséget majd lassan összeszedegettem a szilánkokat,mikor végeztem megálltam a kanapé előtt és benyúltam a takaró alá,nagyon meleg volt alatta,megsimogattam kicsit Louist a haja mentén,megizzadt és ráadásul a kanapé is vizes lett.Kifújtam a levegőt lassan majd benyúltam a lábai és a háta alá és egy óvatos mozdulattal megemeltem.Fütyültem egyet mire Nevada is bejött.
  -Gyere kislány.-mondtam és elindultam felfelé,mikor az ajtóhoz értem hogy Nevada előre menjen és belökje az ajtót,mikor beértem és letettem az ágyra Louist majd betakartam.Behúztam a függönyöket,hogy reggel ne kelljen fel rá.Az ágy felé indultam de még előtte Louishoz mentem és a pulcsiszerűségéhez nyúltam.
  -Picsába...ez hogy lehet vizes...-mondtam halkan majd lassan megfogtam a cipzárt rajta és lehúztam kibújtattam belőle a kezeit és kihúztam alóla,levettem róla nadrágot is majd visszatakartam. Befeküdtem az ágyba majd az oldalamra fordultam és lassan elnyomott az álom.

5 megjegyzés:

  1. Ez... Pöttöm, minek neked az altató? Már bocsánat, de szerintem anélkül is elaludtál volna...szerintem. De ki tudja aztán milyen betegségeid vannak neked is.
    HAZZA, de kurva cukor vagy! *-* Öleld át, pls, öleld át! *o* Tudtam én, hogy van szíved, csak nagyon jól titkolod! :3
    ANNYIRA ÖRÜLTEM A RÉSZNEK! Legyen egy héten kétszer lécci! Kedd csütörtök, vagy hétfő péntek, vagy mit tudom én! Legyen mindennap! :D
    Várom a kövit! :*
    xxLau

    VálaszTörlés
  2. Waooo!!
    Ez a rész nagyon aranyos volt!!!
    Gemma olyan aranyosan viselkedik Louissal annak ellenére h még csak most ismerte meg!!
    És Harry! Olyan kedves volt Louval!
    És ez a vég!! Annyira kíváncsi leszek h mit fog reagálni Lou mikor meglátja h Harry mellett aludt!!
    Nagyon várom a következő részt!!
    Puszi : May Holloway

    VálaszTörlés
  3. Jujujujujjjjjjj!!!! Huuuuuu aaaaa te jo eg annyira imadtam de annyira de annyira. Harry egy CUKORBORSO VOLT EGY CUKORBORSOOOO!! Lou pedig egy TUNDERBOGAAAR. SIEEEEEEEEEESSSSS

    VálaszTörlés
  4. Ahh... Ez a rèsz írtó cukiii volt *~* Harry Istenem mièrt nem pusziltad meg? Ès ölelès? *~* ez a rèsz egyszerűen kifejezhetetlen ahww... Kövit minél előbb imádom ^^ <3 xxx

    VálaszTörlés
  5. Hali, blogod elfogadva, itt nézheted meg: http://www.blogolj.eu/blog/szerzo/locked-with-him-everyone-deserves-a-seco/cikk/mivel-sok-komment Ne felejts el követni minket Facebookon, hogy értesülj a legújabb hírekről. :)

    VálaszTörlés