2016. április 28., csütörtök

039

Ahogy ígértem!! Itt a kövi rész!Remélem tetszeni fog:D Bocsánat hogy csak ilyen későn,milyen gyorsan összejött az a 4 komment! :D Hűha,már azóta 5 van :D tudtam hogy nagyobbat kellett volna mondani,én és az a jó szívem :D na jó,elég belőlem!! Jó olvasást!:D
 -------------------------------------------------------------------------------------

-Visszavisszük magukat.-ajánlotta fel kint a rendőr.Gemmára néztem.
  -Áhh megoldjuk de köszönjük.-mosolygott elindultunk előre a sötétben,lassan és csendben sétálgattunk a sötétben.
  -Merre megyünk?-törtem meg a csöndet.
  -Erre van nem messze egy park...gondoltam oda leülünk.-mosolygott majd belém karolt és átmentünk a kereszteződésen.
  -Szereted a gyerekeket igaz?-kérdezte mosolyogva.
  -4 lánytestvérem van...-nevettem el magam halkan.
  -Már minden világos.-nevettet velem és befordultunk az egyik utcába.
  -Most viszont majd tényleg komolyan szeretnék veled beszélni.-mondta mikor megálltunk a park előtt,és kicsit megkomolyodott.
  -Ne kérdezz,ne szólj közbe...tudom hogy nem fog menni de próbáld meg.-mosolyodott el megint,bementünk és beljebb sétáltunk,volt bent egy kis tó,egy közeli padra leültünk.
  -Szerintem ott kezdek bele hogy Harry gyerekként se volt valami egyszerű eset...már az iskolában szóltak a szüleinknek hogy vigyék el valahova sportolni mert hiperaktív és nem figyel,nem tudják lekötni semmivel se,még azon a héten jött hozzájuk egy tanár aki testnevelés óra helyett boxot tanított nekik,természetesen azzal a céllal hogy az ügyes gyerekeket elvigye,mert ugye soha nem lehet elég korán kezdeni,Harrynek tetszett,nagyon édes volt.Anyáék nem akarták beíratni,mivel hogy az milyen veszélyes sport,de ugye az alsós tanárja Harrynek csak győzködte hogy vigyék el valahova,de anyáék nem akartak hinni neki így elvitték neveli tanácsadóba ahol egy nő ténylegesen megállapította hogy figyelemzavaros és hiperaktív. Túl könnyű volt elterelni a figyelmét. Így beutalták egy orvoshoz aki megállapította hogy Figyelemhiányos Hiperaktivitás zavarral küzd.Amit lehet kezelni de csak olyan dolgokkal amiket szeretne csinálni,illetve tetszenek neki,itt anyáék beadták a derekukat és elkísérték az első box edzésére az akkor 8 éves Harryt.Én sajnos nem voltam ott de amikor hazaértek Harry mutogatta a kis kitűzőjét és nagyon büszke volt magára.-mondta és közben végig mosolygott.
  -Rá 3 évre ki is nőtte ezt a zavart. De akkor már versenyekre járt így nem hagyhatta abba.Az első versenyén ott volt az egész család. Scarlett is aki akkor volt 8 éves és a testvére is Matty aki akkor volt 6 éves aki már akkor zongorázni járt,mivel a szülei láttak benne tehetséget...-mondta de közbeszóltam.
  -Matty?Még nem is hallottam róla.-mondtam és megvakartam a fejem.
  -Csak had fejezzem be.-mondta és megint belekezdett.
  -Harry nagyon ideges volt a meccs miatt...emlékszem hogy 11 évesen 37 kiló volt,amelyik kategóriába tartozott annak nagyon idétlen neve volt...mindig nevettük rajta ami nem tetszett neki. Ahol ő volt,oda a nagyon sovány gyerekek kerültek,emlékszem hogy egyszer egy családi hétvége után 38,5 kiló volt és a méredzkedés előtt 2 nappal kint álldogált a kertben,senki se tudta mit csinált.Matty ment ki megkérdezni.-nevette el magát.Nagyon kíváncsi voltam.
  -Savanyú cukorkát evett és köpködött,mivel azzal is dekákat fogyott.-mosolyodott el
  -Mivel a könnyű papír kategória 37,5 kilóig volt ezért muszáj volt lefogynia,mivel ha átesik a másik kategóriába akkor az 38-tól 48-ig van.-mosolyodott el.
  -De nem is ez a lényeg.Az összes meccsét megnyerte egy kivételével de akkor is  továbbjutott.Nagyon büszke volt rá mindenki...-mosolygott.
  -Innentől kezdve nyáron 5 hétig volt edzőtáborba miden évben,és 11 évesen heti 4 edzése volt és mind 2 órás,az edzője innentől kezdve eléggé szadista lett mivel látta benne az esélyt és nem akarta hagyni elúszni,leszerződtette az egyesületéhez és innentől kezdve az ő "sportolója" volt.Ennek Harry nagyon örült,sőt mindenki nagyon örült neki,mert ez nem kis szó,már az iskolája is nagyon büszke volt rá,mert rég nem volt ilyen eredményes tanulójuk....-mondta és megvakarta a tarkóját.
  -Egyszer az egyik versenyén az egyik fiú...itt már 16 éves volt...szándékosan okozott neki sérülést,így őt is és a fiút is diszkvalifikálták a fiút azért mert sportszerűtlen volt,Harryt ott helyben térdizom zúzódással vitték el,a kórházban kiderült hogy szakadás.Szerencsére csak részleges volt,de 1 évig tilos lett volna bármit is csinálnia mivel még fiatal volt és rehabilitációra kellett volna járnia. De ő mindig is egy makacs hülye volt és soha nem csinálta amit kellett,ekkoriban kezdett el Scarlett táncolni,ő ekkor volt 13 éves,Matty pedig boxolni és már járt gyereknek szóló "Virtuóz" versenyre. Azért akart boxolni mert Harry is,és azt akarta hogy rá is ilyen büszkék legyenek,ekkor volt 11 éves,mivel későn kezdte nem sokan akartak vele versenyszerűen foglalkozni,Harry elintézte hogy az edzője magához vegye és segítsen neki.Nagyon közel álltak egymáshoz,mindig segített neki mindenben,nem csak a boxban ez olyan oda vissza "kapcsolat" volt, ha feldúlt volt órákig képes volt hallgatni ahogy játszik a zongoráján és gyakorolgat az éppen akkori versenyére,vagy éppen csak figyelte ahogy játszik,mert érdekelte,tényleg tetszett neki amit csinál.Olyan volt neki mint a nemlétező kisöccse,úgyis mindig azt akart.Mielőtt még Matty elkezdte volna boxolni akkor is mindig mutogatott neki feladatokat,de amikor ténylegesen elkezdett vele foglalkozni ahogy kiengedték a kórházból is segített neki,a lábán mindig viselnie kellett egy úgynevezett térdfogót.-mondta,kezdtem kicsit összekeveredni mert kezdett csapongani de megvolt minden fejben.
  -Ami segítette a térde gyógyulását,sokáig nem szeretett rövid nadrágokban járni mivel meglátszott 1-2 műtét helye amit a térdén végeztek,de szépen rendbe tudták hozni,és azok mára szinte teljesen eltűntek.Az 1 év alatt folyamatosan otthoni edzéseket végzett,karban nagyon megerősödött és 17 évesen már 80 kiló volt,amiből max 5 kiló volt a babaháj. Hétvénként edzeni járt az edzőjéhez titokban,soha nem mondta hogy az edzője kényszeríti rá vagy ő saját akaratából akar-e menni.Az az edző tényleg egy elég bolond volt,baromi kemény volt és szigorú is,az összes versenyén és a ringen kívülről ordibált Harryhez,jó igen ez volt a feladata ettől függetlenül néha nagyon keménynek tűnt vele,de Harry akkor is oda akart járni és nem hagyta abba,pedig megtehette volna.-vonta meg a vállát.
  -Szerintem ennyi lenne amit első körben tudnod kéne róla...-nézett rám.
  -De...-mondta és a kezemmel legyeztem össze-vissza.
  -Nincs de...elmondtam mi történt vele 17 év alatt...szerintem sokat tudsz...-mosolyodott el.
  -De ki az a Matty?-kérdeztem és a szemeibe néztem,lassan kifújta a levegőt.
  -Róla majd később...-mondta.Kaptam egy kevés információt...és kaptam egy újabb kérdést,a kismillió másik mellé.
  -Elég legyen.-mondta bosszúsan és ridegen egy hang,hirtelen hátrafordultam. Természetesen Harry állt ott,fehér ingben és fekete nadrágban.Mérges volt és egyben szomorú is,Gemmára nézett és hirtelen mérhetetlen düh ült ki az arcára.

7 megjegyzés:

  1. Ur isteeeeeeen!! Ur isteeeeeeen!
    Meg jelent Harry!! De hogyan...?
    Csak úgy a semmibõl...
    De lehet hogy követte őket! Igaz?? Furcsáltam is hogy csak így el engedte őket!
    Aaaa! Nagyon izgiiii!
    Most komolyan nem fogom kibírni a következő részig! XD
    És amik Harryvel történtek... Na ezekre nem számítottan!
    Nagyon kíváncsi leszek a többire, persze csak ha lesz többi mert ki tudja hogy Harry mit fog a kövi részben csinálni!
    Aaaa! Tényleg nagyon nagyon jó volt és nagyon várom a következő részt!
    XxMay <3

    VálaszTörlés
  2. HOGY MIIII???? NANEEEEEEEE HARRY NE CSINÁLJ BAROMSÁGOT!!!!
    Mellesleg jó rész lett :D hozd gyorsan a kövit *.*

    VálaszTörlés
  3. Miiiii HARRRRRYYY?!?!? WHAT THE HELL?!?! WAS HAPPENING?!?! OH MY GOD?!?! Nagyon jó lett, siess a kövivel :3 😍🌈💙☁

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Nem rég kezdtem el olvasni a blogot. És egyszerűen fantasztikus 😍 Annyira örülök hogy rátaláltam !!!
    Nagyon jó a történet és azta mi lesz a Matty sztori vége :O nagyon kiváncsi lettem!
    És Harry ott van. :O
    Jaj történjen valami Harry és Louis között. Egy csók amikor Harry megcsókolja de nem a dühös Harry hanem amikor normális és cuki 😍😍😍❤❤

    VálaszTörlés
  5. Hajaj. Egyérszt azért, mert Harry az...másrészt...mivel eddig Matty-t nem említették, nagy valószínűséggel meghalt, és ez viselte meg ennyire Harry-t. Hú, ez...nem tudom. Eddig még nem volt semmi ,,érdekes", mármint a múltjával kapcsolatban, szóval...nagy valószínűséggel Matty miatt érzi így magát, vagy a térdével lenne valami? Nem hiszem, inkább Matty. (khm, te olvasod a DYWC-T? Abban is Matty van :D)
    Úgy összefoglalva nagyon jó lett, nagyon tetszett, csak ooolyaaan röbid volt :( Úgy olvastam volna méééég! Kérlek, hozd a kövit, mert már megvan a 4 komi, sőőőőt. ;)
    Várom a kövit!
    xxLau

    VálaszTörlés
  6. Megvan a komi szám! ;) De amugy wow... Ez csodálatos lett! ❤❤❤ Imádom és várom a Kövi részt! :)

    VálaszTörlés
  7. Tudtam h Harrynek sötét múltja van de ez durva. Nem gondoltam volna hogy meccsekre járt. Egyre izgisebb lesz a történet. Valahogy sejtettem hogy Harry meghallja hogy róla beszélnek és kiborul. Louis kapni fog azért h kíváncsi volt az biztos

    VálaszTörlés