2016. május 11., szerda

042

Megkapjátok a két szeretett szereplőm két szeretett sorozatomból! :D Khal Drogot[első kép,Trónok Harca,Jason Momoa] és Björn Lothbrokot[második kép,Vikingek,Alexander Ludwig] a másodikat imádom,az elsőnek meg édes volt a 3 részes szerepe :D
Remélem ez jó hosszú lesz mindenkinek és kicsit jobban bele tudtok majd merülni!! :D
------------------------------------------------------------------------------------------

Összehúzta a szemeit.
  -Csak hagyj elmenni.-mondtam és próbáltam elvenni a kezét magam mellőlem.
  -Miért hagyjalak?-mosolygott.
  -Mert az szeretném.-mondtam és a kezeim a kezére tettem,halkan dúdolni kezdett és becsukta a szemeit.
  -Gyere menjünk ki.-szólalt meg kicsit később majd elindult kifelé.Nem szóltam csak felvettem az alsóm és csendben követtem.Minden szana-szét csöpögtetett a vizes nadrágjával de a szobájában levette.A földet néztem és a kezem simogattam.Az egész fejem vörös volt.
  -Vedd fel ezeket.-dobott az ágyra pár dolgot,felkaptam őket.Elég nagyok voltak.
  -Lehet mégiscsak Liamtől kérne kérnünk.De most maradj ebben.-mondta és a szemeim nézte.Nem tudtam a szemeibe nézni,elfordultam.
  -Köszönöm.-mondtam és a karom vakargattam.
  -Nincs mit.-mondta és elém sétált.
  -Látod...ezt mondtam.-mosolyodott el és a hajamba túrt.Eszembe jutott amit a kocsiba mondott."Az nem ilyen lenne..."
  -Nem pont erre gondoltam az egész alatt.-mondtam és felnéztem majd ki az ablakon.Nem akartam nyuszinak tűnni.
  -Hanem mire?-kérdezte és karba tette a kezeit.
  -Szerinted ez normális volt?-kérdeztem és idegesen a hajamba túrtam.
  -Mit kellett volna csinálnom?-nevette el magát hitetlenkedve. Erre nem tudtam válaszolni.
  -Na figyelek.-mondta és oldalra döntötte a fejét,hirtelen felém lépett és lökött rajtam egyet,amire nagyon megijedtem,de puhán landoltam,az ágyon,a lábaim lelógtak csak deréktól felfelé voltam ott,felém mászott,és feljebb húzott az ágyon.
  -Neked így tetszik?-mosolygott jó szórakozva,megfogta a derekam és fordult egyet,ő volt alul én meg rajta ültem.
  -Mondjad csak.Hidd el többet tudok mint amennyit te valaha is próbálni mertél.-mondta és komolyan a szemeim nézte.Nyitottam volna a szám de nem tudtam erre igazából mit mondani.
  -Kérlek...-mondtam halkan,de csak halkan nevetett.
  -Engedj...-emeltem meg a hangom,immár mérgesen,mikor nem reagált megfogtam a vállát és próbáltam lelökni magamról,egyre mérgesebb lettem,amikor az arcomba nevetett.
  -Engedj már el,hagyj békén!!-kiabáltam rá,mivel meglepődött gyorsan kicsúsztam alóla,felkaptam a telefonom és kifutottam,lent felkaptam a cipőm és kiviharoztam a lakásból.Ebben a pillanatban nem gondoltam arra hogy ennek milyen jogi következményei lehetnek,végigfutottam a házak mellett,egészen egy kereszteződésig,ott megálltam és körbenéztem,gyorsan kapkodtam a levegőt,rég nem futottam már ennyit,a telefonom kezdtem nyomkodni.
  -Igen jó estét,a...-néztem körbe és közben az oldalam fogtam és elkezdtem arrébb kocogni,majd bediktáltam az utca címét ahol voltam,és addig arrébb futottam nehogy véletlenül is meglásson,a taxis azt mondta 15 perc és ott van a címen,a kezeim ökölbe szorítottam és még mindig baromi ideges voltam.Felhívtam Niallt.
  -Eltudnád hozni otthonról a pénzem?-kérdeztem.
  -Ugye nem megszöktél?-kérdezte kicsit zihálva.
  -Nem zavartam meg semmit se,nyugtass meg.-túrtam a hajamba idegesen.
  -Nem nem nyugi.-nevette el magát,kicsit megkönnyebbültem.
  -Hozd el nekem a South Beach melletti szórakozóhelyre,taxival megyek de nincs nálam pénz.1 óra és ott vagyok.-mondtam.
  -Intézem.-mondta,én meg letettem mivel ott volt a taxis,gyoran beugrottam,megmondtam hova kell mennie,és a hátsó ülésen elnyúltam.
  -Hova ilyen sietősen?-kérdezte.
  -Csak bulizni,késésben vagyok tudja.-eredtem beszélgetésbe a kedves idős bácsival.
  -Ohh bezzeg az én időmben..-nevetett.
  -Biztos sokkal érdekesebb dolgok voltak.-mondtam mosolyogva.
  -Áh,mi is jártunk ám bulizni,mi is megadtuk a módját.-nevetett és megállt a pirosnál.Végig beszélte az utat,mikor odaértünk Niall már ott várt,írtam neki egy üzenetet,kiszálltam mondtam hogy egy pillanat,Niallhoz futottam aki odaadta a pénzem és kifizettem az utat.
  -Köszönöm szépen és további jó egészséget!-integettem a kedves öreg férfinek.
  -Önnek is.-mosolygott és elhajtott.
  -Szóval,válaszolnál?-kérdezte és karba tett kezekkel állt előttem.
  -Csak eljöttem,eljöhettem.-mondtam és én is karba tettem a kezem.
  -Louis nem hiszem hogy csak úgy elengednek,eddig valakivel mindig voltál.-mondta és megigazította a szemüvegét.
  -Oh már dioptriás?-kérdeztem.
  -Igen kics...ahj ne próbáld meg kicsit is elterelni a figyelmem.-mondta és komolyan nézett.
  -De tényleg,Niall csak elengedtek szórakozni kicsit,nagyon megkedveltek az őrök és tudják hogy nem vagyok bűnöző,már 1 hete lassan kint vagyok.-mondtam és ránéztem.
  -Jha értem hogy csak így kiengedtek,értem én teljese világos.Mikor mész vissza?-kérdeztem.
  -A következő héten.-mondtam és kicsit elszomorodtam.
  -Akkor még szórakozz egyet...-mondta és kicsit elmosolyodott.
  -Rendben.Te is jössz?-kérdeztem,bólintott.
  -Figyelek,nehogy elvesd a sulykot.-nevetett majd együtt elindultunk befelé.Tudni kell hogy ez alapvetően egy olyan bár ahova mindenki jöhet,és táncolhat bárkivel,nemtől függetlenül.Azért szerettem ezt a helyet mert itt mindenki befogadó volt,és senki sem ítélt el,ha aznap is ide jövök,akkor nem történt volna semmi sem.Bementünk és egy nagyon jó szám ment a tömeg egyszerre mozgott. Niall már leült a pulthoz,mellé futottam,és kértem magamnak inni,jelenleg ez volt a legjobb döntés amit magam előtt láttam.
  -Na legalább az első kört.-mondtam mire megfogta a poharat és koccintottunk.Nagyon be akartam rúgni,főleg felejteni akartam,én ittam még egyet és beálltam táncolni.Pont mikor beértem akkor kezdődött el az Imagine Dragonstól a Roots.Nagyon tetszett ez a szám,egy lány oda is jött hozzám.Komolyan jól esett a társasága,táncolni kezdtünk,egyre közelebb jött,a tömeg szinte összepréselt minket.
  -Kérsz valamit inni?-kérdeztem és a pult felé mutattam.Bólintott,kifizettem és megittuk.Nem kell mondanom hogy kezdett a fejembe szállni,annyira hogy mire a lány kettő fordult én már ott sem voltam.Egy férfi nekem ütközött,magas volt de edzett.Felnéztem rá kicsit összpontosítottam az arcára,valahonnan nagyon ismerős volt,és biztos volt valami baj vele mivel sebhelyek voltak az arcán.
  -Gyere csak.-mondta és elkapta a csuklóm,úgy tűnt én is neki,de teljesen kezdett elhagyni az ítélő képességem,meg amennyit Harry és Zayn baszakodott velem,már teljesen leszartam mit akar.
  -Jössz táncolni?-kérdezte és a karomnál fogva magához húzott.Elkezdődött az Exampletől a Change the Way You Kiss Me.Annyira jó volt a ritmusa,telesen azonosulni tudtam vele,főleg mert a férfi meghívott valamire inni,és miután visszamentünk,az ugrálástól kezdtem kimelegedni így egyre jobban átadtam magamnak az alkoholmámoros állapotnak.A férfi elkapta a derekam és közelebb húzott magához,a dereka az enyémhez ért,tovább táncoltam és igazából nagyon élveztem.Az egész fejem zúgott a zenétől.Éreztem valakit magam mögött,nem fordultam meg,csak tovább táncoltam,szintén magasabb volt mint én.Csak egy pillanatra néztem hátra kicsit megrémültem,első ránézésre olyan volt mint Zaynie,de mikor újra ránéztem láttam hogy szőke,és jóval fiatalabb a másik férfinél.
Nem hallottam semmit se csak tovább táncoltam,kinyújtottam a kezeim magam fölé,mindenhol kezek voltak rajtam,ami már teljesen hidegen hagyott,valaki elkapta a kezem,egyre hátrafelé húzta,majd hirtelen valami meleget kezdtem el érezni a mutató ujjam körül,kinyitottam a szemeim és hátrafordultam,a mutató ujjam a szájában volt.Nem kell mondanom hogy ő is már épp elég részeg volt,az ajkamba haraptam és inkább kibontottam a kezem a fogásból,ehhez még azért józan voltam.
  -Nahh.-nevetett és jobban magához húzott,az előttem álló férfi sem tágított,a szőke hajú elhúzott onnan át a tömegen végül ki a pultokhoz,Niall furcsán nézett rám,én integettem neki.
  -A szöszi a barátod?-mosolygott.
  -Mondja a másik szöszi.-nevettem.
  -Amúgy ja.-bólintottam és még kicsit mozgattam magam ritmusra,fizetett valamit,ami valami bűn durva,maró cucc volt,köhögtem is utána.
  -Hát nem vagy valami jártas.-nevetett és megsimogatta a hátam.
  -Mielőtt félre értenéd nem akarok semmit se,csak nem akarom hogy bajba keveredj.-mondta és már fordult is el.
  -Köszönöm.-mosolyogtam és a poharamat lötyögtetem,hirtelen valaki megrántott,a kezemből a pohár a földre pottyant és szanaszét tört.Vettem egy nagy levegőt,mikor megláttam a sebhelyes férfit.Ki mást ugye...
  -Gyere velem.-súgta a fülembe,nagyon büdös pia szaga volt,léptem volna előre,de addigra már hátulról a karjait körém zárta és a fülembe suttogott.
  -Engedjen el.-mondtam és próbáltam a fogásból szabadulni.Niallre néztem segítségkérően,de épp telefonált,befelé a tömegbe rángatott magával,kezdtem kicsit visszatérni a valóságba,mert tulajdonképpen az akaratom ellenére ráncigáltak el valahova.
  -Hagyjon már engem békén.-mondtam de már lassan elértünk a hátsó szobákhoz,Niallel viccesen mindig "egymenetesnek" hívtuk,ezek után nem igazán tartottam viccesnek az elnevezést,berántott az egyik szobába és bezárta az ajtót,a földön landoltam,ő meg zsebre tette a kulcsot.Gyorsan vettem a levegőt,felpattantam.
  -Tűnjön a közelemből,ide nem merjen jönni.-kiabáltam,de még a szobába és alig lehetett hallani,nem hogy kint.
  -Eddig olyan jól szórakoztunk.-mondta mikor közel ért hozzám.
  -Engedjen ki,és akkor rendben leszünk.-mondtam és elővettem a telefonom és elkezdtem lassan a gombokat nyomogatni és tárcsázni,hallottam hogy kicsöngött,ez a csörgős hang is most olyan hangosnak tűnt,hallottam mikor felvette.
  -Mit csinálsz a hátad mögött?-kérdezte és felém indult.
  -Ne..-mondtam és hátrálni kezdtem,mikor falhoz értem hallottam meg igazán a szitkozódást,mikor elém ért megragadta a karom."Kurva életbe válaszolj már,ne bassz fel még jobban"volt az utolsó mondat amit hallottam.
  -Hm...hallo.-szólt bele."Maga meg ki?" "Válaszoljon" "Baszódj meg,vagy válaszolsz vagy segget operálok a szádból" erre a férfi csak elmosolyodott majd megfogta a telefont és izomból falnak vágta,darabokra esett.
  -Hát akkor kezdődjön a játék,megnézzük az izgága barátod mikor ér ide.-mondta és hirtelen megragadta mindkét kezem,rángatózni kezdtem,nem éreztem magam most jól.
  -Kis kukac.-nevetett és közelebb hajolt,telibe fejeltem.
  -Ha nem bírsz magaddal esküszöm neked hogy kikötözlek ahhoz a kibaszott ágyhoz.-morogta és a homlokát simogatta.
  -Nem akarok magától semmit se csak engedjen el,tűnjön el innen,engedjen ki és hagyjon békén.-kiabáltam és tovább rángattam a kezem,lassan végigsimított az arcomon,mikor az ujját az ajkamhoz tette,nagy szemekkel néztem,nem kapálóztam csak néztem az ujját,mikor lassan végigsimította a már szét harapdált alsó ajkam,amikor a szemeibe néztem hirtelen előre döntöttem a fejem és egy hatalmasat az ujjába haraptam,erre kénytelen volt elengedni,így a szoba másik végébe futottam.
  -A kurva nénikéd.-mondta és a kezét rázta,valamit matatni kezdett az ágyon.
  -Remélem tudod hogy innentől kezdve nincs amit megmentsen tőlem.-mondta,próbáltam elkerülni de hirtelen megragadta a vállam és kigáncsolt,hatalmasat estem és nagyon bevertem a fejem,annyi előnye volt hogy össze tudja kötni a kezeim a háta mögött,mocorogni próbáltam de baromira fájt a fejem,még félig-meddig részeg voltam így már olyanok jutottak az eszembe hogy,sokkal jobb lett volna ha inkább Harry csinálja ezt,vagy megígérem hogyha kijutok innen bármit megteszek Harryért,vagy már olyan is hogyha eljön értem akkor nekiadom magam,csak ne ő,ne most,ne itt.a vállára kapott és hirtelen éreztem ahogy az ágyra dob,de szó szerint.
  -Olyan jót játszanék veled.-nevetett és leült az ágy szélére.
  -Elverlek.-vigyorgott,hirtelen az ölébe rántott,lehúzta a nadrágom és egy kibaszott nagyot vert a fenekemre.Nem akarom mondani hogy milyen megalázó volt és milyen fájdalmas.
  -Engedjen el.-kiabáltam rá és vergődni kezdtem az ölében.
  -Kussolj.-mondta és a másik kezével a fejem a takaróba nyomta,amitől nehezen kaptam levegőt,még háromszor akkorát rám baszott hogy a harmadiknál kénytelen voltam kiabálni,nagyon fájt az utolsó,de nem visszahúzta a nadrágom hanem levetkőztetett alsóig, mikor elfordult matatni valamit az éjjeli szekrényben, felpattantam onnan,a szoba közepén álltam meg,felém igyekezett,valami nagy csapódást hallottam.Felnéztem az emeltre,megint jött az a hang,hirtelen erős fények töltötték be az eddig szinte teljesen sötét szobát,az ajtó felé néztem és nem tudtam mi fog történni,a férfi elnevette magát.
  -Megöllek érted?Megöllek.-üvöltött rá Harry,soha nem láttam még ilyen mérgesnek.A férfi felé lépett és kitárta a karjait.
  -Mi tart vissza?-nevette ki,ez kár volt.Harry gyors léptekkel indult felé,ahogy a férfi ütni próbált Harry elkapta a kezét és erősen meglökte,támolygott párat hátra de nem volt sok ideje,mivel Harry megragadta az ingénél fogva az egyik kezével és ököllel az állánál eltalálta,a férfi feljajdult.Megrántotta maga felé és egy jól célzott ütéssel a jobb arcát találta el,ennek ide hallottam a hangját.
  -Anyáddal szórakozz érted?Nem tudod kivel kezdtél ki,én szóltam te utolsó suttyó köcsög.-mondta és az ingénél fogva két kézzel rángatta,majd hirtelen a falhoz vágta.Én  sarokig hátráltam és ott a földre estem,ami baromira fájt,valami kis nyöszörgő hangot is kiadtam mire Harry felém nézett,de csak már azt láttam ahogy az arcát fogja,láttam ahogy ökölbe szorítja a másik kezét.
  -Szerintem te nem tudod hol a határ.-nevetett és hallottam ahogy köp egyet.
  -Tudom ki vagy,épp ezért nincs mitől félnem.Kis taknyos,suttyó voltál ezért már sehol se vagy.-monda a férfi és Harry felé fordult.Nem láttam Harry arcát de még elképzelni se mertem.Láttam ahogy a férfi Harry felé köp egyet,aki csak egy kicsit errébb lépett,láttam ahogy Harry előre-hátra mozog.Hirtelen ütött kettőt de egyik se találta el,de a harmadik annál erősebben,pont az arca közepét,az orrát szorította.
  -Baszódj meg.-mondta és a falnak dőlt,Harry nem hagyta annyiban hanem elé lépett és még egyszer megütötte,azt már nem láttam hol mert becsuktam a szemeim,nem akartam hallani,se látni többet ezt az iszonyatot,sajnos hallani néha hallottam valamit..Nem tudom hogy Harry kapott-e többet,de nem is tudtam vele foglalkozni.Nem tudom mennyi idő elteltével,éreztem ahogy valaki hozzám ér.
  -Kelj fel.-mondta,de csak megráztam a fejem,eloldozta a kezeim.
  -Állj fel.-morogta,befogtam a füleim.Nem akartam ezt a mély,durva hangot hallani.Egy pillanatra kinyitottam a szemeim,a kezeivel nyúlt felém,mindkettő sebes volt,becsuktam a szemeim,már nem ültem a földön.Kifelé mentünk,kinyitottam a szemem,kint még mindig teljesen sötét volt.Kint volt Liam és Niall is,együtt beszélgettek.Harry berakott a kocsiba felszisszentem mivel a kelletnél nagyobbat huppantam az ülésbe,becsukta az ajtót.Niall mellé sétált és kezet fogott vele,majd visszajött,beszállt és minden szó nélkül elhajtott.Nem szóltam semmit se,a kezeim néztem,egy pillanatra eszembe jutottak a kezei,hirtelen felnéztem,tiszta vér és seb volt az ökle,a hüvelyujja mellett egy nagy zúzódás volt.Néhány autó ment csak az autópályán,azok is lassan,mi persze mindegyiket kerülgettük ki,ahogy váltott nem tudtam levenni a kezéről a szemeim.
  -Ne nézz.-mondta és váltott megint egyet.A kocsi sebességmutatója kezdett 180 felé menni.Soha nem szerettem száguldozni.
  -Mehetünk lassabban?-kérdeztem.
  -Nem.-válaszolt és kikerült még egy autót,a lehajtónál kisorolt majd kikanyarodott,már nem mentünk olyan gyorsan.Fogalmam sem volt mint kellett volna mondanom,nem tudtam mit reagál majd,így inkább csak ültem és kifelé néztem.
  -Kös...-mondtam de felemelte a kezét.
  -Meg ne merd köszönni...-mondta és idegesen rámarkolt a bal kezével a kormányra,bekanyarodott a parkolóba.Kiszállt én is utána,mire kivergődtem már szinte az ajtónál volt,a kapcsolóhoz sétáltam.
  -Nem látsz?Minek felkapcsolni?-mordult rám majd kinyitotta az ajtót,utána botorkáltam a sötétben,végigment a nappalin majd felsietett az emeletre,utána mentem de már csak azt láttam ahogy csapódik be a fürdő ajtaja,lassan bementem a szobájába.Hatalmas rendetlenség volt,a hajamba túrtam és idegesen pakolni kezdtem,néhány cuccot összeszedtem de nem bírtam sokáig,ami könyv volt a kezembe azt az asztalra dobtam.Kifutottam a folyosóra megálltam az ajtó előtt,halk voltam nehogy meghalljon,mivel tuti hogy bezárta ezért meg se próbáltam benyitni,leguggoltam a kulcslyukkal egy szintbe,nem volt benne kulcs,így nagyjából beláttam,a csap fölött görnyedt,a két keze a csap két oldalán volt.
  -Picsába.-mondta és megtörölte a száját és lerakta maga mellé a kis fehér törölközőt.

7 megjegyzés:

  1. Huuu! Nagyon tetszett! Jó eseménydús volt! <3

    VálaszTörlés
  2. Hum... Lehet hogy jok lesznek a dolgok? :oo Remelem, bar... Harry. Fejtörést okozol. De állati volt ez a rész!!! ❤❤❤❤❤❤ SIESS a kövivel! :) :) ❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak egy kicsit csúsztam le az első komiról. XD :DD

      Törlés
  3. Woahhh.... Imádom ezt a Harryt, kiszámíthatatlan de merész, bátor és egy új, jó feelinget ad az egész történetnek. Most is tetszett iszonyatosan a reakciója, bár a végénél kicsit perverz üzenmódba kapcsolt fantáziám, és egy más fajta történet járszott le a fejembe, ahogy Lou bekukucskál a kulcs lyukon, Harry meg ideglevezetés képpen, egy sokkal intenzív cselekedetett hajt végre, mint a szájletörlés, na de, nem lehetek én se telhetetlen 😄 Nagyon jó lett, és annyira örültem hogy jó hosszú lett :3 Siess a kövivel :3 😍

    VálaszTörlés
  4. *-* megmentette ♥
    Fantasztikus rész volt!!!!!!!!!!!!
    Louis segíts neki!!!!! ápolgasd! :D
    Siess a kövivel vagy megőrülök ♥
    Pusziiii ♥ ♥ Imádunk

    VálaszTörlés
  5. Szió, egy díj vár nálam.
    http://fallintosinlarry.blogspot.hu/2016/05/elso-dijam.html

    VálaszTörlés
  6. Még mindig nagyon tetszik a blogod. Folytasd hamar 😃

    VálaszTörlés