2016. május 4., szerda

041

És tadaaa...eljött az a rész amire sokan vártatok :D Nem tudni ki örömére...kinek nem! :D De figyelem próbáltam nagyon pontosan fogalmazni,illetve utána nézni hogy mi lenne az egyes dolgok kifejezésére ami nem túl vulgáris :D hát nem jött össze szóval marad az amit "megálmodtam".
!Figyelem!
Ebben a részben 18+-os tartalom található.
Sokan írtátok itt és fbn is hogy Harry és Louis most haragban van akkor miért is csókolóztak majdnem! :D ez a dolog sajnos elég két oldalú,Harryről majd kiderül miért is olyan amilyen,amit már sokan szerintem sejtetek is! :D Szóval Harry elég bonyolult és elég sok problémát csinál,Louis meg a másik fele aki vergődik a kérdéseiben és az érzéseiben is! :D És igen mondhatni a kocsiban történtek egy pszichológiai támadás volt,és akkor Harry válasza meg is érkezett! :D
---------------------------------------------------------------------------------------



  -Miért provokálsz?Tudod milyen vagyok,ennek ellenére megint csinálod.-mondta és lenézett az ajkamra majd újra a szemeimbe.
  -És ha nem csak csinálom?-kérdeztem,erre csak elmosolyodott.
  -Az nem ilyen lenne...-mondta és becsukta a szemeim,elmosolyodtam,kezdett kiismerni,kicsit közelebb hajoltam,de ellentartott a kezével.
  -Menjünk haza...-mondta és visszadőlt és elindultunk újra az úton,én mosolyogtam mivel már nem volt szerencsére mérges,és valamennyire sikerült is felvidítanom,már csak akkor vettem észre magam mikor beálltunk a garázsba,kiszálltam és becsuktam magam után az ajtón.
  -Mehetek ma is fürdeni?-kérdeztem mikor felértünk a nappalira.
  -Persze.-bólintott és felment,gondolom átöltözni,hirtelen lépteket hallottam.
  -Ugye nem haragszik nagyon?-kérdezte Gemma.
  -Nem elintéztem.-mondtam és letettem a kezemből a Mekis cuccokat,Gemma már el is tűnt mellőlem.
  -Hoztunk enni.-mosolyogtam.
  -Már nem tudtuk mi tart ennyi ideig.-jött ki mosolyogva Liam a konyhából,Harry robogott le a lépcsőn,egy kis pohárral a kezében majd belekortyolt.
  -Mi az?-kérdezte Liam,és a pohár felé nyúlt,Harry csak elütötte a kezét.
  -Liam.-mondta komolyan majd leült,Liam csak megforgatta a szemeit és leült mellé,és beszélgetni kezdtek.Harry felállt és elindult a konyhába és mikor visszajött a kis pohara megint félig volt,megráztam a fejem és eldöntöttem hogy inkább elmegyek fürdeni,elindultam fel,mikor felértem bekopogtam a lányokhoz.
  -Bemehetek?-kérdeztem.
  -Gyereee.-kiabáltak ki,benyitottam.
  -Elmehetek fürdeni?Mert múltkor is olyan jó érzés volt...-nevettem halkan.
  -Persze menj csak.-mosolygott Scarlett.
  -Igen igen menj csak.-helyeselt Gemma.
  -Törülköző a szekrényben,a többit meg tudod.-mondta Scarlett még mielőtt kimentem volna,becsuktam magam mögött az ajtót és bementem a fürdőbe,megint belenéztem a tükörbe. Jól néztem ki. Halkan elnevettem majd levetkőztem a kád és a tusoló között álltam,hatalmas dilemma volt.Mivel múltkor az a tusoló nagyon megtetszett ezért ott megnyitottam a vizet és belógattam a fenti "öntöző" alá a kezem és vártam amíg elég meleg nem lesz.Lassan besétáltam a víz alá,és rögtön teljesen kirázott a hideg ahogy a meleg víz hozzám ért,a hátradöntöttem a fejem és hagytam hogy a víz az arcomba csöpögjön,kellemes volt,a hajamba túrtam majd halványan elmosolyodtam.Lassan kifújtam a levegőt,kezdett elnehezedni a levegő és ez most annyira jó érzés volt,mélyen szívtam be és lassan fújtam ki.Oldalra döntöttem a fejem és az ajkam harapdáltam,nem akartam de mindenem hirtelen most erre vágyott,kicsit megremegett a testem magától a gondolattól hogy itt és pont most,de engedtem a csábításnak,lassan a kezembe vettem magam,de még nem tettem meg az első lépést hogy belevigyem magam a rosszba.Magától a gondolattól is elkezdtem nőni ott lent hogy most itt vagyok és ilyen rosszra készülök,a másik jelentős indok pedig az volt hogy hónapok óta nem volt senkivel se,és senki sem tett úgy a kedvemre ahogy én akartam,összeszorítottam a fogaim és lassan mozgatni kezdtem a kezem,hirtelen hideg levegőt éreztem majd az üveg ajtónak a csapódását,nagy szemekkel néztem hátra,de nem volt már időm szinte reagálni se,az egyik kezem az üvegnek nyomta a fejem fölött a tenyere belepte az egész kézfejem,a másik kezével ráfogott az enyémre.
  -Mit keresel itt?-kérdeztem halkan.
  -Mit csinálsz a fürdőmben?-kérdezte,és rászorított a kezemre amivel a férfiasságom fogtam,halkan nyögtem egyet.Kényes dolgot nyomogat...
  -Miért vagy ruhában?-néztem hátra,egy fekete póló volt rajta és szürke maci-nacia,amiben lejött.
  -Nem válaszoltál a kérdésemre...-súgta halkan a fülembe és hátulról hozzám simult,alkohol szagot éreztem.
  -Fürdeni akarok...Miért van alkohol szagod?-kérdeztem halkan,nagyon zavarban voltam,mivel ez így elég égő volt.
  -Uhum...azt hallottam.-nevetett halkan és megharapta a fülem,és lassan előretolta a kezem.Teljesen ignorálta a kérdésem.
  -Miht csinálsz?-kérdeztem halkan,próbáltam ellen tartani de sokkal erősebb volt mint én így ugyan azzal a gyengéd mozdulattal hátra is húzta rajtam a kezét,illetve az ő kezét és az én kezem.
  -Azt gondoltad hogy ezt megúszod?-kérdezte végigharapdálta a nyakam és a vállam,az egész testem össze vissza vonaglott minden harapásától,próbáltam elengedni a kezemmel magam de nem tudtam,mivel erősen fogta a kezem.
  -Fogjad csak...ha már elkezdted fejezd is be.-nevetett bele a bőrömbe.
  -Nem szeretném..-mondtam halkan.
  -Nem érdekel mit akarsz...-mosolygott,lassan kifújtam a levegőt,már fájt a tétlenség mivel már belekezdtem és akkor nem szoktam megállni.
  -Fáj..-nyögtem halkan magamon kívül,mivel ez már tényleg egy őrült kínzás volt.
  -Mi fáj?-kérdezte és lassan megint mozgatni kezdte a kezét,mikor elért a végéhez mindig kicsit rászorított és ahogy elindult vissza lassan engedte ki a szorítást,az ajkamat harapdáltam mivel nem akartam nyögni,nem akartam hogy tudja mennyire élvezem,mert akkor ő nyerne.
  -Engedd ki a hangod...vágyom rá.-súgta a fülembe és megnyalta a mögötte lévő területet,megremegtem a mély hangjától,gyorsan vettem a levegőt,elengedte a kezem,ökölbe szorítottam,szörnyű érzés volt hogy nem tudtam mibe belemarkolni,így mindig amikor már nem bírtam kiengedtem az ujjaim és utána görcsösen összeszorítottam.
  -Miért nem nyögsz cicám?-nevetett halkan és hirtelen gyorsítani kezdett,túl hirtelen volt,halkan nyögdösni kezdtem,a homlokom az üvegnek döntöttem,ami még kicsit hideg volt.
  -Ezaz...-nevetett és teljesen nekem feszült,éreztem ahogy az ujjait végigfuttatja a jobb kezemen és végül megragadja a csuklóm majd hátra húzza és a nyakára teszi,majd lassan a hajába csúsztatja.
  -Markold csak.-mondta és lassan megpuszilta a vállam,mikor megszorította a farkam erősen belemarkoltam,és hangosabban nyögtem egyet,a kezével megtartott,mivel a lábaim kezdték felmondani a szolgálatot,megremegtem minden egyes apró csókjánál amit végig a vállam vonalán hagyott,lassan becsuktam a szemeim,nagyon szenvedtem a jó értelmében,megint kicsit gyorsítani kezdett majd erőteljesen a nyakamat kezdte szívni,amitől nagyra nyíltak a szemeim,nyögni akartam de minden hang bennem maradt.
  -Nem mehetsz el...-vigyorgott a hajamba.
  -M...Mi?-remegtek meg az ajkaim.
   -Nem engedtem meg.-mondta és már éreztem hogy nem bírom sokáig,egyre érzékenyebb volt,az volt a baj hogy tudta hol és mikor érintsen meg,van egy nagyon érzékeny pont amit minden alkalommal ingerelt,mintha kitalálta volna mire gondolok,hirtelen a makkom elején kezdte a kezét mozgatni,úgy hogy az az érzékeny pontot az alján mindig érintse. Egy mély torokból jövő nyögés hagyta el a szám és erősen összeszorítottam össze a szemeim.
  -Ohh baszki.-morogta a hátamba és hirtelen beleharapott,amire kicsit megremegtem újra. Hirtelen nagyon erős légszomjam lett,kezdett teljesen eltűnni a levegő.Mindenhol pára volt és csak még több jött.
  -Nem kapok...levegőt...-nyögtem,kaptam de nagyon keveset mivel kezdtük elhasználni a benti levegőt.
  -Pont ezért jó...figyeld meg a végén.-nyögte majd jó erősen rám markolt és gyorsan kezdte mozgatni a kezét,folyamatosan aprókat nyögtem és mikor már közel volt erősen megmarkoltam a haját és mindenem egyszerre remegni kezdett,nem bírtam tovább hirtelen elengedett és a kezét a péniszem elejére tette,remegve és hangos nyögés közben mentem el,a fejem hátra dőlt a vállára ő ekkor ránk nyitotta az ajtót amikor megéreztem a hideg levegőt és libabőrös lettem,erősen tartott mivel képtelen voltam bármit is reagálni,gyorsan kapkodtam a hideg levegőt.
  -Sokáig bírtad.-nevetett halkan a fülembe,lemosta a kezét,teljesen zavarban voltam.
  -Én..-mondtam halkan,és a földet néztem,maga felé fordított.
  -Mi te?-nézett a szemeimbe,az egyik kezét a fejem fölött picivel megtámasztotta,észrevettem hogy már nem volt rajta póló.
    -Valld be hogy tetszett.-hajolt közelebb a mellkasára tettem a kezeim.
Nem tudtam hirtelen mit mondani csak nagyon zavarban voltam.
  -Most ellenkezni próbálsz?-kérdezte és a kezeimre nézett.
  -Az előbb valahogy nem azt éreztem hogy annyira ellenálltál volna..-mosolygott és megfogta a kezem és lefejetett magáról,a kezét a derekamra tette majd a fenekemre és jó erősen belemarkolt és úgy húzott magához közelebb.
  -Már elmondtam,én mindig azt fogom tenni ami nekem tetszik,és nem tudsz ellenkezni.-mosolygott és megnyalta az ajkait.
  -Harry,kérlek részeg vagy...-mondtam halkan,egy pillanatra összeráncolta a homlokát,majd elmosolyodott.
  -És?-kérdezte és végighúzta a mellkasomon egy úját.

8 megjegyzés:

  1. Te úristen!! 😍😍😍 ezt vártam már kurva régen!!!! Édes faszom, kurva jó lett és siess a kövivel!! LARRY 😍😍❤️

    VálaszTörlés
  2. Oh my goooooood #.# 😍😍 Mi ez a rész, mert valami eszméletlen 😍😍😍 Imádtam, siess a következővel :3 😍💙🌈☁

    VálaszTörlés
  3. Oooooooohhh! My gooooood!! Aaaaaa!! Aaaaaaaaaaaaaaaaa! Ez valami!! Jvjddddjvgkggikcfz!!
    Immmadtaaaam!! Nagyon nagyon tetszett, de tényleg!
    Ur isteeeeeen!! Most nem tudok értelmes komit írni, annyira tetszett!!
    Hjdnjgdukb!!!, jkhikh!! Aaa!
    Fhuuu nagyon várom a következő részt!!
    XxMay

    VálaszTörlés
  4. Omg... Ez irtoooo jooo lett!!!! Olyan régóta varom mar az ilyen Larry 18+-ot aghhhh...siess kovivel ez nagyon joo lett!! <3 love it!<3xx

    VálaszTörlés
  5. Ez az!!!!!!
    Végre! Nagyon vártam már :33
    FANTASZTIKUS!!!!
    Alig várom a folytatást!!!! ������
    Puszi ���� Vanii. ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. U.I. : Bocsi ez én voltam csak olyan eszközről írtam ahol nem voltam bejelentkezve :3 :/

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Már rég olvastam és komiztam de bepótoltam és OMG. Nagyon fel van pörgetve és itt abba hagyni. Fizikai fájdalom. Sies a kövivel.

      Törlés