2016. május 18., szerda

043

Ahj tudjátok ti hogy kell megmelengetni a szívem!! :D Nem tudom kinek örömére kinek bánatára de elkezdtem magamnak titkosan írni a Don't Call Me Daddy-t[ez már bloggeren fent van] illetve gondolkodom még vázlatokon,ahogy írok buggyannak ki belőlem az új ötletek szóval nagyon elvagyok havazva.Szörnyű sorsom van,aminek örülök hogy nagyjából 2-3 óra alatt a Don't Call Me Daddy első részébe kapásból 8 oldalt írtam worldben.Soha nem írtam még ennyit,egyszer sem.:):D Boldog vagyok,és kicsit elégedett is.Szerintem megveregetem a vállam.Na jó.Jó olvasást!☺♥

U.I.: nem sértődöm meg ám azon se ha beleolvastok az Oh My Drama-ba vagy a Neko-ba.☺♥
--------------------------------------------------------------------------------------

Lépteket hallottam így gyorsan felálltam.
  -Tessék.-állt meg mellettem Gemma és a kezembe nyomott egy kulcsot.
  -Miért adod ezt nekem?-kérdeztem.
  -Azért vagy kint mert nem tudsz bemenni,én adtam rá lehetőséget hogy bemenj.-mondta és a szemeibe nézett.
  -De miért?-kérdeztem és zavartan néztem rá.
  -Nem akarom hogy egyedül legyen,engem nem fog beengedni...és nem akarom úgy többször látni...-mondta komolyan.
   -Nem fogja hagyni hogy bármit is csináljak..-mondtam és az ajtó felé néztem.
   -Igazad van nem fogja egyből,de ha már ilyen jól elintézted a dolgokat,akkor fele annyi energiával elérheted nála hogy hagyja.-mondta és elsétált.
.A nagy bordó ajtó előtt álltam és nem tudtam mi legyen,vettem egy levegőt és gyorsan betettem a kulcsot a zárba és minél gyorsabban próbáltam kinyitni,sikerült,mikor benyitottam és igazából teljesen megértettem Gemma miért nem akart bejönni.Ahogy a csap fölött támaszkodott vér csöpögött ki a szájából,az szeme alatt egy hatalmas lila folt volt,a keze még mindig véresek és sebesek voltak,a földön két véres törülköző hevert és a kezében volt a harmadik.
  -Menj ki innen.-mondta és köpött egyet a csapba.Nem mozdultam hirtelen felkapta a fogkefe tartót ami porcelánból volt.
  -Azt mondtam takarod ki.-kiabált rám de mikor felém fordult a keze megakadt a levegőben és végül nem vágta hozzám,visszafordult és letette,de nagyot koppant,megfogta a törülközőt és megtörölte a száját megint vele,gyorsan becsuktam magam mögött az ajtót és a hátam neki döntöttem.
  -Miért akarod hogy üvöltsek?-kérdezte és a földhöz vágta a törülközőt.
  -Én...azt szeretném...ha lefürödnél...-mondtam lassan és tagoltan.
  -Leszarom,nem fogok.-mondta és a tükör felé fordult,felé sétáltam de csak óvatosan.Mikor mögé értem benyúltam a pólója alá és lassan a kezemmel elkezdtem felfelé tolni a pólóját,kikukucskáltam mögüle és figyeltem,az egyik kezével megragadta a kezem.Nem szólt semmit se csak a karom fogta.
  -Csak engedd el a kezem...-mondtam halkan és a másik kezemmel az oldalát simogattam,próbált elhajolni mikor megérezte hogy simogatom,gyorsan levettem róla a pólót és a földre dobtam.
  -Fordulj meg.-mondtam és lassan hátra léptem,lassan megfordult és a szemeimbe nézett,próbáltam minden döbbenetet eltüntetni az arcomról,elvettem a kezéből a rongyot és megtöröltem vele az ajkait,fel volt szakadva,lassan feljebb haladtam az arcának a bal oldalán a zöldes-lilás folt szörnyű volt,az ajkamba haraptam és áttértem a másik oldalára,ott nem volt annyira vészes,ahogy közelebb hajoltam hogy megnézzem a szemét éreztem az az erős vasas szagot.Engem figyelt,a szemkontaktust kereste.
  -Engedek meleg vízet.-mondtam és a kádhoz sétáltam,elkezdtem engedni és a kezem beraktam a víz alá,raktam bele habot,mivel azt akartam hogy teljesen lejöjjön róla a sok vér.Hallottam hogy megnyitja a vizet.
  -Nee majd én...-mondtam és gyorsan oda sétáltam és kivettem a kezét a víz alól.
  -Miért bánsz velem úgy mint egy gyerekkel?-kérdezte és elzárta a vizet.
  -Vedd le a cuccaid..-mondtam és a vízhez sétáltam,megkevertem és próbáltam még több habot csinálni.Próbáltam figyelmen kívül hagyni amit mondott.Hallottam ahogy leveszi a cuccait.
  -Ülj bele.-mondtam és amikor mellém ért és elkezdett beleülni kicsit elfordultam,mikor teljesen benne volt ránéztem.
  -Hol találok még ilyen fehér törülközőt,a csap alatti szekrényre mutatott.
  -Ott.-mondta,gyorsan felálltam és gyorsan oda lépkedtem,és gyorsan kivettem két kis fehéret majd visszasétáltam letérdeltem a kád mellé,bevizeztem a tetejét és lassan elkezdtem lemosni a kezét,ahogy az alvadt vér elkezdett lejönni róla látszódott hogy ledörzsölődött a bütykeiről a bőr.
  -Fáj?-kérdeztem,rám emelete a tekintetét.
  -Nem,nem érzem.-mondta és a másik kezét a vízbe tette.
  -Miért csináltad ezt?-kérdeztem és tovább törölgettem a kézfejét.
  -Hívtál volna ha nem ezt akartad volna?-kérdezte.
  -Nem ezért hívtalak.-csattantam fel és ránéztem,de nem bírtam mérges lenni rá.
  -Rendben akkor én akartam így.-mondta és megtörölte a másik kezével az arcát.
  -Add a másikat.-mondtam és azt is jól lemostam.
  -Miért bánsz most velem így?Ezt soha nem tetted volna meg értem.-nevette el halkan magát.
  -Szerintem ez a legkevesebb...-mondtam de persze közbeszólt.
  -Oh persze a hála és a köszönet.-mondta és a hajába túrt.
  -Megmosom a hajad.-mondtam és felálltam.
  -Megtudom én is.-válaszolta,elég morcosnak tűnt.
  -Akkor is én fogom.-mondtam és mögé álltam,a kezem a vállára tettem és kicsit próbáltam belenyomni a vízbe,lemerült a víz alá,gyorsan átdörzsöltem és amikor feljött már ott volt a sampon a kezembe és mosni kezdtem.Halk morgást hallottam,abbahagytam akkor abbamaradt.Elmosolyodtam és tovább csináltam mikor kész volt megint lement a víz alá,mikor feljött megtöröltem az arcát,a szájába vett vizet majd kiköpte,még mindig kicsit véres volt.
   -Fürödj még kicsit,én megyek és rendet rakok.-mondtam és felálltam és gyorsan kiszaladtam.Olyan fura érzéseim voltak,bementem a szobába és pakolgatni kezdtem,hallottam ahogy a haját szárítja,igyekeztem nagyjából rendet rakni,ahogy a szekrényben turkáltam megakadt a kezemben egy kép.
Összehúzott szemekkel néztem a képet,gondolom aki jobb oldalon ült az Harry,a fejemet vakartam,lépteket hallottam így gyorsan visszadugtam a képet és tovább pakoltam,elővettem neki pár cuccot amit fel tud venni.
  -Megvagy?-kérdeztem mikor beért,mikor odanéztem láttam hogy teljesen meztelenül van,éppen vette volna le a törülközőt magáról.
  -Hagyd magadon.-mondtam és a kezem úgy tettem magam elé hogy eltakarjam.
  -Otthon vagyok,én így érzem jól magam.-mondta,felé nyújtottam egy pólót és egy alsógatyát.
  -Vedd fel kérlek...-mondtam,elvette és míg én tovább pakoltam gyorsan felvette.
  -Mindjárt jövök...és utána...megmasszírozlak...-mondtam és pillanatokon belül már kint voltam a szobából,égett a fejem az előbbi miatt,mondani akartam valamit aminek biztos örülne,de nem tudom miért pont ezt mondtam.Gyorsan lezuhanyoztam,a tükörben a fenekem néztem,kék-zöld foltok voltak rajta és eléggé fájt még,ez baromi megalázó,felöltöztem egy másik ruhába és már mentem is ki,vissza a szobába mikor benyitottam hason feküdt az ágyon,a kezei párnák alatt voltak és engem nézett.Hátraléptem egyet és becsuktam magam mögött az ajtót,ezt nem tudtam épp ésszel megcsinálni.Az ajtónak döntöttem a fejem,kezdett fájni a fejem és félrészeg állapotba kerültem.Muszáj valamit csinálnom,mert nem tudok majd semmit se kihúzni belőle.Megembereltem magam és lefutottam,feltéptem a hűtőt.Jobbra-balra cikázott a szemem hogy találjak valamit amivel enyhíthetném a feszültségem.Az alkohol miatt kerültem ilyen helyzetbe és újra azt hívom segítségül,az okos a máséból,a hülye sajátjából se.Szerintem ez tökéletesen jellemez engem,mikor megláttam egy egy Jhonny Walker whiskyt az alsó polcon megfogtam és kinyitottam,ahh...milyen szaga van.Beleittam minden aggályom ellenére,sajnos nem is egyszer,mikor visszatettem libabőrös lettem és végigfutott a hátamon a hideg,már most éreztem hogy nem lesz minden okés.Elindultam felfelé,kicsit megdőltem az ajtó után.
  -Aztamindenit.-hadartam és megtöröltem a szemeim,nem volt még részeg de elkezdett hatni,reggel óta nem ettem és már rég ittam szóval az hogy lerészegedtem,kijózanodtam és utána megint ittam nem volt a legjobb ötlet.Felsiettem és benyitottam,még mindig ugyan úgy feküdt,csak a derekáig ki volt takarva és mikor benyitottam még csukva voltak a szemei,azonban amikor közelebb lépkedtem az ágyhoz már kinyíltak a szép kis szemei.
  -Merre voltál?-kérdezte és kicsit felemelte a fejét.
  -Csak a konyhában,ittam.-mosolyodtam el és lassan felmásztam az ágyra négykézláb,majd fölé másztam,a lábaim a dereka mellett voltak,értetlenül vetett rám egy pillantást.
  -Én mondtam.-mosolyogtam még mindig,kaptam a whiskytől egy kis önbizalmat,lehet ha mindig leiszom magam még masszőr is lehetek.Nem szólt semmit csak vállat vont,kiropogtattam a kezeim mint egy igazi profi majd végignéztem a hátán,izmos volt.

6 megjegyzés:

  1. Huhaa,mik lesznek itt. :D Imaádoooom c: Várom a kövit! :D ❤

    VálaszTörlés
  2. Uu alig várom a következőt!! <3 Imádom!

    VálaszTörlés
  3. OMG fantasztikus alig várom a kövi részt sies vele
    Puszi Zsozso

    VálaszTörlés
  4. ÚRISTEN! ITT ABBAHAGYNI???? :o :o *SZÍVROHAM*
    Juj nagyon régóta vártam ilyenre és végül hogy hagyja Harry hogy segítsen neki *-*
    Nagyon jó rész volt!!!!
    Alig várom a következőt, hogy megtudja mi történik most köztük *.* *-* :3

    Siess kérlek a következővel ,mert ezt most tudnom kell mi lesz :D <3

    Imádlak <3
    Puszi <3
    Vanii

    VálaszTörlés
  5. Woaaaahh, mi lesz itt 😍 Tetszik a Daddy Louis... Nagyon... Tetszik 😍😍😍 Siess a következővel, nagyon jó lett :3 💙🌈☁

    VálaszTörlés
  6. Itt olvadozok😍😍 Nekem is kell egy Louis😊

    VálaszTörlés