2016. május 26., csütörtök

Döntési lehetőség.


Sziasztok! Sajnos ha előbb jut az eszembe akkor a rész elé betoltam volna,de talán jobb is hogy nem oda írtam.
Napok óta azon gondolkodom hogy eddig kis szeleteket adtam Harry életéből,és sokan írtátok itt és Fb- n is hogy Harry múltja huu de rejtélyes és sajnos ha ezekbe a részekbe tömörítem be akkor soha nem fogunk egyről a kettőre jutni,vagy 2000 részes lesz a blog.
Erre jutott eszembe egy elég jó ötlet,ami nem más mint a Filler részek.A filler egy olyan különálló rész amit a történetekben "töltelék" részként használnak,a történet jelenlegi helyzetéből nem árul el többet,csak a múltra vagy már lezárt cselekményekre funkcionál.
Ehh,sajnos a történet nem saját mivel rengeteg adaptáció [pl:mangából anime] használja ezt,főleg akkor amikor a történet már túlságosan is kezdi beérni az alaptörténetet. Én nem erre használnám,na jó néha lehet.
Arra lenné kíváncsi hogy benne lennétek-e fillerekben. Így talán több dolgot tudnék szemléltetni a múltból és egyes dolgokat megláthatnátok más szemszögekből is.
Mindenképpen kommenteljetek a kis bejegyzés alá hogy igen-vagy nem,de lehet csinálok szavazást is!
JÓ OLVASÁST A 44.RÉSZHEZ! AKI ESETLEG NEM LÁTNÁ ETTŐL A KIS SZÖSSZENETTŐL ☺♥ és kommenteljetek ám alá! :D

3 megjegyzés:

  1. Tiszta jó lenne 😍😍😍 vagyis én örülnék neki, mivel tényleg keveset tudunk Hazza múltjáról! De kitudjaa...lehet találsz ki valami jobbat ha ez nem jön be másoknak 😪
    Pusziii: Andii❤️

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez az öttlet így egy kicsit is m g tudunk többet Harry múltjából 😃
    Puszi Zsozso

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is jo otlet 😏😊

    VálaszTörlés