2014. január 4., szombat

001


Csukódik az ajtó és kattan a zár,a hang azóta is visszhangzik a fejemben.
 -Mennyit kaptál?-kérdezte a "szoba társam"
 -45 évet.-mondtam halkan és szinte fájt kimondani ezt a számat,valami hihetetlen gyomor görcs kapott el. Undorodtam magamtól...pedig csak jót akartam.
 -Szerintem öcsi minél előbb válasz egy klubbot ahova csatlakozol mert darabokra kapnak az udvaron.-közölte a durva tényeket az első napon,a megérkezésem után 1 órával.
 -Hogy tessék?-kérdeztem.
 -Itt is vannak törvények mint ahogy kint is...ebben a börtönben 3 "klubb" van,közölte velem a srác.
 -És téged hogy hívnak?-kérdezte mint úgy általában a normál kulturált emberek.
 -Seggbe fognak rakni ha ilyen vagy.-mondta és kifelé nézett. Oh...köszönöm a kedves válaszod...paraszt.
 -Amúgy Zayn vagyok.-válaszolt félvállról.
 -És most mi lesz?-kérdeztem.
 -Várunk még kb fél órát és utána kivisznek minket...ha jót akarsz magadnak akkor velem maradsz...akkor nem lesz bajod.-mondta,én meg összeráncoltam a szemöldököm.
 -És még amit tudnom kell?-néztem rá furán.
 -Az őrökre vigyázz...főleg felnyalt hajúra...Stylesra.Vannak problémái a srácnak-mondta.
 -Srácnak?-kérdeztem.
 -Max 20 éves.-vont vállat.
 -De van még egy de őt nem tudom hogy hívják. Ő nem itt van...-von vállat.Ez az egész elképesztően bizarr,elfeküdtem az alsó ágyon majd becsuktam a szemeim. Nem sokkal később valami szörnyű zajra ébredtem.
 -Mi ez?-fogtam be a fülem.
 -Megyünk ki.-mondta és hallottam ahogy kattan a zár és nyílik az ajtó.Egy srác nézett be majd már ment is tovább.


Elkaptam a tekintetét.Nem mondanám hogy nem volt ijesztő ahogy fagyos arccal végigmért majd ment tovább. Elindultam Zaynel kifelé.
 -Mozgás már!-jött a mély rekedt hang hátulról.
 -És még neki áll feljebb...-forgatja az egyik pár emberrel mögöttem lévő rab a szemeit.
 -Kussolj.-mondta idegesen megint ugyan az a hang,kissé hangosan...a hangja még jobban bemélyült ami miatt bennem inkább még inkább félelmet keltett. Hátranéztem,majd azonnal vissza.Abból a srácból jött a hang?Belőle...?Ilyen????Ez lehetetlen. Próbáltam elterelni a figyelmeim,amikor éreztem hogy valaki hátulról megmarkolja a hátsófelem.
 -Mi a...?-fordultam vissza. A mögöttem álló rab volt.Mozdítottam volna a kezem de valami megakadályozta a kezem mozgását...egy bot...olyan rendőr gumibot
 -Inkább haladj...-válaszolt az egyik őr,visszafordultam és a többiek után mentem,át kellett mennünk egy ilyen kapun ami jelezte hogy van-e nálunk valami fém tárgy,miután átmentem a kapunk,rögtön Zaynt kezdtem el keresni a szememmel.
  -Gyere.-mondta és mellém sétált majd elindult az egyik irányba. Úgy ment mint akinek megszokott...nem foglalkozott semmivel se...megkérdezem mióta van itt bent. A sok füttyögés már kezdett nagyon irritálni,lefelé hajtottam a fejem.
 -Kuss már.-szóltam az egyiknek oda idegből.
 -Megszólaltál seggdugasz?-lökött meg,amitől kettőt hátrébb léptem,majd felnéztem rá.
 -Hoho...szállj le róla faszkalap.-állt meg Zayn mellettem,és kicsit meglökte a csávót,aki csak egy egyszerűt lökött rajta amitől a földön volt.Ez az ember kb 150 kiló volt és annak nagy része izom volt rajta.Nem csodálom hogy Zayn ekkorát esett.
 -A fejednél fogva foglak a földön rángatni.-mondta és megindult felém. Nem mondom hogy életem legférfiasabb döntése volt de szépen lassan hátrálni kezdtem.De csak pár lépést mert az meg elindult utánam.Az hiszem itt lesz vége a életemnek,becsuktam a szemeim,a fejem fölül valami eltakarta a napot,majd csak egy nagy puffanást hallottam....de nekem semmi bajom se lett...Az az őr állt előttem aki az ajtót nyitotta...kezében egy sokkolóval és a bottal.
 -Fogd vissza magad öreg...itt még mindig én vagyok a főnök.-mondta és átlépett fölötte hosszú lábaival majd eljött onnan.Visszanézett,rám majd visszafordult és tovább ment...Nem értettem hogy...igazból láttam hogy itt áll valamerre,Zaynie jött oda hozzám.
 -Ha nem vesz észre..belőled most palacsinta lenne...-mondta.
 -Ahhaaa..-mondtam még kicsit se felkelve a sokkból.

Boo xx

7 megjegyzés:

  1. Na ez valami fantasztikus lett!!! Imádom! Várom a kövit. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! :) Gyorsan köviiit! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jóó! :D kövííít légyszi :D :)

    VálaszTörlés
  4. Kurvajoablogod *-* remélem egyszer az én blogom is lesz ennyire jó :)
    benézel,esetleg komizol? www.secretsfordeea.blogspot.ro ...Deea...

    VálaszTörlés
  5. Ááááááá nagyon jóó lett!! gyorsan a köviit :3

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jooooo!^-^ hamar koviit!!!*-*

    VálaszTörlés
  7. aazta..ez kurva jóóó!*-* ijennel mág nem találkoztam. nagíon jó, és a fogalmazás is jó:) gyors kövit, lett mágegy feliratkozo:) imádom sok sikert hozzá:)

    VálaszTörlés