2016. június 2., csütörtök

045

Hmm akkor egy kis csavar! :D Jó olvasást,örülök hogy tetszett nektek,remélem ez is tetszeni fog.Jó olvasást! ♥
--------------------------------------------------------------------------

A földre néztem és a kezeim vizsgálgattam. Gondolkodni akartam kicsit de jelenleg semmi sem jött össze,csak csapongtak a gondolataim. Hirtelen karokat éreztem magam körül.A karjai egymáson átfutottak és közelebb húztak a mellkasához,a lábai az én lábaim mellett voltak.Hátranéztem. Nem mosolygott de volt valami az arcán amit nem tudtam leolvasni,de valamennyire képes volt egy kevés melegséggel megtölteni.
  -Rosszul érzed magad?-kérdezte.Nem tudtam válaszolni,csak néztem a lábaim.
  -Nem akarom hogy hazudj.Mond meg őszintén.-mondta és valami keménységet éreztem a hangjában. Nem könnyítette meg a dolgom.Oldalra döntöttem a fejem és vettem egy nagy levegőt,a karja velem együtt emelkedett majd ereszkedett vissza. Az egyik részem részem megfogta volna és megfojtotta volna,a másik pedig nyugodt volt és valamilyen érzés volt benne,de képtelen voltam megfogalmazni milyen. Egyrészt fájdalommal töltött el hogy a valamit-valamiért elven indultam el ezen az úton és nem csak pusztán az "érzésért".
  -Én kérdezek...-mondtam halkan és a kezére tettem a kezem.
  -Nem...most nem.-mondta és kifújta a levegőt,elfeküdt az ágyba. Vettem egy nagy levegőt és körbenéztem. Most jutott el a tudatomig hogy az előző pillanatokban láthattam milyen is Harry. Ami a legjobban letaglózott, hogy mennyire kibaszottul domináns alkat,de közben mindvégig próbált rám vigyázni,lassan ülő helyzetemből eldőltem az oldalamra.
  -Miért nem akarod hogy tudjak rólad?-kérdeztem,háttal feküdtünk egymásnak.
  -Nem akarom hogy tudj arról milyen voltam, és miért vagyok olyan amilyen.-mondta,éreztem a haragot a hangjába.
  -Ez egy örök körforgás lesz Harry.-mondtam.
  -Leszarom.-mondta és betakarózott. Tennem kellett valamit hogy ne legyen mérges,de nem tudtam mit,nem volt ötletem. Vettem egy nagy levegőt,igazából most elég magányosan éreztem a sok kérdéssel magam,csak feküdtem és néztem ki a fejemből,hallottam és éreztem is ahogy mozgolódni kezd,betakar majd közelebb mászott,a kezét a hasamra tette és úgy húzott közelebb,mivel pont most akartam mérges lenni,és amúgy se éreztem ezt jó ötletnek így elsőre ezért a kezem a kezére tettem és próbáltam lefejteni magamról.
  -Csak hagyd,nem jelent semmit sem.-mondta halkan,becsuktam a szemeim és próbáltam elaludni.Neki előbb sikerült,hallottam ahogy halkan szuszog.Ha nem ebben a helyzetben lennénk még talán aranyosnak is gondolnám. Álomba gondolkodtam magam.

Hajnalban forgolódásra keltem,megtöröltem álmosan a szemeim. Harryre néztem,az oldalán feküdt,amikor készültem visszatenni a fejem átfordult a hasára.Feltámaszkodtam a kezeimre,és lekukkantottam az arcára,aludt de valami furcsát vettem észre,gyöngyözött a homloka,közelebb kúsztam hozzá.
  -Harry...-szóltam halkan de nem reagált,biztos nincs ébren,lassan a kezem az arcára tettem és megsimogattam. Hihetetlenül ártatlanul nézett ki,megtöröltem a homlokát és beletúrtam a hajába,az is kicsit nyirkos volt,kicsit kitakartam és lefeküdtem közvetlen mellé és onnan figyeltem.
  -Aludj...-mondta halkan,felém fordult a kezét az arcomra tette majd lassan a mellkasához húzta fejem,a másik keze a fejem felett ment el,teljesen el tudott volna foglalni egy egész ágyat ha nem vagyok itt. Az arcát néztem miközben csukva voltak a szemei. Hirtelen a kora esti dolgok jutottak az eszembe,teljesen másra számítottam,próbált nem fájdalmat okozni,és törődni velem,a maga módján még talán aranyos is volt,ahogy ezen gondolkodtam lassan elnyomott az álom.

Reggel keltettek.Valaki kopogott be,és a végén már szinte dörömbölt az ajtón,lassan kivergődtem az ágyból.Harry nem kelt fel rá.Kinyitottam az ajtót,Liam állt ott.
  -Igen?-kérdeztem és zavartan a hajamba túrtam.
  -Vissza kell hogy vigyünk.-mondta.Ez kicsit így hirtelen szíven ütött.
  -Miért?-kérdeztem.
  -Mert lejárt a szerződéses időd és már furcsállják hogy eltűntél.-mondta és bejött az ajtón.
  -Jól kidőlt.-mondta és sarkon fordult majd kiment.
  -Egy óra múlva várlak lent.-mondta komolyan és már el is tűnt. Ezt hirtelen nem tudtam hova tenni,csak felkaptam a ruháim, és gyorsan felöltöztem. Becsuktam magam mögött az ajtót és már ott sem voltam,lent az étkezőben álltam meg. Csak Gemma és Liam voltak lent.
  -Hogy aludtál Louis?-kérdezte mosolyogva.
  -Jól köszönöm.-mondtam és leültem vele szemben,kicsit még fájt leülni.
  -Harry még alszik?-kérdezte,Liam ekkor jött ki a konyhából és letett elénk rántottát.
  -Valószínűleg még 4-5 órán keresztül nem fog felkelni.-mondta és leült mellém.
  -Miért?-kérdeztem.
  -Nem muszáj tudnod.-mosolyodott el.Fogalmam sem volt mire utalgatnak,de elég kellemetlenül érezem magam mivel nem tudom mennyit tudnak a tegnapi esténkről.Gyorsan bekajáltam mivel tudtam hogy hosszú ideig nem fogok tudni ilyet enni.
  -Hiányozni fogsz,majd megyek be látogatni meg kérek kapcsolattartóit Harrytől.-mosolyodott el Gemma és megsimogatta a kezem.
   -Mindenképp.-mosolyodtam el kicsit csalódottan.
   -Na gyere.-állt fel Liam és megveregette a vállam,elindultam kifelé de előtte még Gemma nagyon megölelgetett majd az utamra engedett. Liam mellé beszálltam a kocsiba és csak néztem kifelé a fejemből.
  -Nem lesz baj,csak tudod a biztonság kedvéért kell visszamenned,mert ennyi idő alatt sajnos elég sok minden történt,nagyon gonoszak tudnak lenni bent ha eltűnik az ember. Tagadj le minden a te érdekedben,mond hogy dolgozni voltál. Nem fogunk úgy viselkedni veled mint itt,ezért én előre is elnézést kérek mivel akkor rád szállnának amit egyikünk se akar. Próbálj meg erős lenni Lou.-mondta és egy pillanatra rám nézett. Eddig nem féltem,most kicsit elkezdtem.
  -Azt javaslom maradj Zayn mellett..ő most egy elég fontos kapocs lehet neked a három banda között. Zayn átvette az egyiket mivel a vezetőjük kórházban van,szerencsétlen ember. Zayn téged nem fog bajba keverni,mérges lesz de nem fog olyan dolgokba belekeverni amikben ők részt vesznek.-mondta és befordult a kapun,észre se vettem hogy ennyire elment az idő,mikor Liam leparkolt két másik őr már ott állt mellettünk és amikor kiszálltam már kapcsolták is rám a bilincset,kicsit szorított.Bekisértek átöltözni,levettem a ruháim és felvettem az "egyen öltözetet". Nehézkesen léptem be az étkezőbe ahol sokan rám néztek ahogy levették a bilincseket igyekeztem elmenni onnan fel a cellák szintjére.Meg is találtam a cellám,még mindig Zayn és az én nevem volt kiírva rá,beléptem. Vettem egy nagy levegőt. Sötét volt.
  -Megérkeztél?-hallottam magam elől egy rideg hangot. Mozgást láttam magam elől. Zayn lépett nem sokkal elém. Teljesen máshogy nézett ki,beleszívott a cigijébe majd rám fújta ki a füstöt.

Ellegyeztem az arcomtól. Mióta tud itt cigizni? Szakállat is növesztett. Mi történt itt.
  -Dolgoztam.-mondtam komolyan és az ágyam felé sétáltam,de amikor mellé értem megragadott a vállamnál fogva és visszalökött,egy pillanatig láttam egy tetkót a vállán,egy kígyó volt,ez új. Biztos valami banda jelkép.
  -Meg a faszom azt dolgoztál.-köpte a szavakat felém.
  -Nem fogok felesleges vitákba belemenni.-mondtam és próbáltam nagyon erősnek látszani,semmi kedvem sem volt vele veszekedni.
  -Nyakba basztak egy vaslapáttal vagy miért lila?-mordult rám,automatikus lenéztem.
  -Basztad nincs ott semmi.-fogatta meg a szemeit,majd nevetett egy aprót. 
  -Milyen undorító stílusod lett.-mondtam és próbáltam a másik oldalán a fal mellett elslisszolni,megragadta a pólóm és a mellkasomnál fogva erősen a falnak lökött.
  -Hogy tessék?-emelete meg a hangját.
  -Egy köcsög lettél,jó hallod.-mondtam, és próbáltam nem az idegbeteg tekintetével foglalkozni.
  -Takarodj már a hegyi beszédeddel,szerintem nem én hagytalak itt egy kibaszott szó nélkül csak hogy enyelegni tudj.Nevetséges vagy Louis és szánalmas.-mondta és ellépett tőlem.
  -Legalább nem lettem olyan bunkó mint te.-mondtam. 
  -De szánalmas annál inkább.-válaszolta és otthagyott. Vettem egy nagy levegőt és az ágyamra néztem,szörnyen nézett ki,lehúztam onnan a takarót,nagy szemekkel néztem a sok-sok papír darabot,mindegyikre az volt ráírva hogy "Snitch" az az besúgó,lesöpörtem az összeset és beletettem a kukába. Faszom. Hirtelen lépteket halottam.  
  -Louis úristen de hiányoztál.-ugrott Rony a hátamra. Meglepően könnyű volt.
  -Te híztál!-nevetett és lecsúszott rólam.
  -Rég láttunk.-szólalt meg egy ismerős hang,Peter volt az.
  -Hiányoztatok is.-mondtam mosolyogva.
  -Ugyan.-jött be ő is.
  -Úristen annyi dolog történt amíg nem voltál.-csapott a homlokára Rony.
  -És most nem túloz.-mondta Peter.
  -Ugyan Peeeete én soha.-húzta el kicsit a közepét.
  -Annyit mindent akarok neked mondani de nem tudom mivel kezdjem.-mondta és ugrálni kezdett. Felvont szemöldökkel néztem rá.
  -Úristen Zayn annyira menő lett...te szent ég ha te láttad volna,úristen.-mondta és felült az asztalra.
  -Na mit?-kérdeztem.
  -Zayn miután elmentél nagyon mérges lett, és pártatlanból lett banda tag,szerintem szánt szándékkal a viperákhoz lépett be.-mondta.
  -Viperák?-húzogattam szemöldököm.
  -Az a menő társaság akiknek valahova vipera van tetoválva.-mondta nevetve.
  -Nekem  is van.-húzta fel a karjáról a felsőt Peter.

  -A Skorpiók belekötöttek az egyik Vipera fejesének az alattvalójába,és bumm olyan háború tört ki hogy alig bírták őket visszaszorítani. Zayn bent létét meghosszabbították 1 évvel.-mondta.
  -Mert?-kérdeztem.
  -Mert részt vett benne és nagy szerep is volt benne,viszont ajiba megkapta az egész bandát mivel a nagyfőnök kórházban van. Tudod mit jelent ez?-kérdezte.
  -Nem igazán.-mondtam.
  -Ha belekötnek a bandába Zaynnek kötelessége abban a pillanatban nekimenni a másik bandának,cserébe minden szavára figyelnek és megvédik. Minden bandaháború plusz 2 évébe kerül.-mondta.
  -Kis főnök lett belőle és baromira élvezi hogy a seggét is fényesre nyalják.-mondta Pete.
  -Úristen láttad volna hogy mennyien próbálkoztak be nála.-nevetett Rony.
  -Viccesek voltak.-értett egyet Peter.
  -Bunkó volt?-váltott hirtelen témát Rony.
  -Csöppet.-bólintott.
  -Csak mérges...hagyd rá.-legyintett Rony.
  -Egy cellában vagyok vele,nem tudom kikerülni.-mondtam.
  -Váltsunk témát.Nagyon sokan azt hiszi hogy kis spicli lettél,szóval vigyázz az emberekkel.-csapott át Rony egy másik témába.Hát ez nem dobott fel.
  -De tényleg mesélj már milyenek,mit csináltatok?Meddig mentetek el? Úristen hányszor csinálhattátok.-áradozott Rony.
  -Teljesen félreérted a dolgot,dolgozni voltam.-mondtam komolyan.
  -Louis,ezt nem csak mi de senki sem veszi be.-mondta Peter.
  -Hiszed vagy sem így volt.-mondtam komolyan és próbáltam rövidre zárni a történtet,befordultam az ágyam felé amikor hirtelen az a kevés sötétség is eltűnt mint ami volt.
  -Itt az a köcsög kis besúgó.-hallottam egy mély dörmögő hangot.
  -Kis pöcs,azt hiszi ő itt valaki...nevetséges seggdugasz.-nevetett a másikuk,feléjük fordultam. Uhh...nem kis darabok.
  -Kurva gyorsan húzzatok el innen,amíg még szépen mondom.-csendült meg egy ismerős hang a férfiak mögül.

5 megjegyzés:

  1. MOND HOGY HARRY-É, MOND HOGY HARRY-É!!! 😍😍😍

    VálaszTörlés
  2. Naaaaaagyon joooooooo!! Imadooooom!
    I. M. Á. D. O. M!!
    Annnyira vártam már hogy vissza kerüljön a börtönbe! Annyira izgi lett!!
    Ooooh! Már annyira hiányzott Zayniii!! Ez most furcsán hangozhat de ő az egyik kedvenc szereplőm.. XD
    Aaaaa!! Most minden ezerszer izgibb lett!! Ki lehetett az az ismerős hang??? Harry vagy talááán Zayn????
    Ur isteeeen! Ez a banda háborús sztory annyira tetszik!!!!!!!!
    És a vipera tetkó! OH MY GOOOOOD!!
    LÉÉCIIII NEM KÉRTEM MÉG SOHA, DE PLIIIIZ SIESS A KÖVIVEL! Egyszerűen annyira tetszik hogy nem bírom ki várni a folytatást!!
    Aaaaaaaaaaaaa!! Le kell írjam megint: nagyon tetszett!!
    XxMay

    VálaszTörlés
  3. Neszusz Mária. Ez fantasztikus.végig izgultam az egészet.sies a köviveeeeel. 😊
    Puszi Zsozso

    VálaszTörlés
  4. Nagyooooooon jó rész volt!
    Már nagyon izgatott vagyok, hogy mik várnak még Lou-ra ott a börtönben.
    És az az ismerős hang ... nem tudok dönteni Harry vagy Zayn lehet e esetleg :O
    Siess a kövivel ♥

    Puszi Vanii ♥

    VálaszTörlés
  5. Huh... *.* Nem tudom kinek drukkoljak... Larry vs Zouis 😍❤ Siess a Kövi résszel mert nagyon varom mar ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés