2016. június 9., csütörtök

046

Jóóó olvasást!♥ remélem tetszeni fog,próbálom kicsit már bevezetni a dolgokat! :D  ha tetszett hagyjatok valamilyen nyomot:D♥
U.I. köszönöm!! és még mindig lehet oldalt szavazni♥♥
-------------------------------------------------------------------------------


Vettem egy nagy levegőt, és a férfiakat néztem,mintha meg se hallották volna.
  -Betömöm mindjárt a te szádat is.-nevetett majd elindult felém,miután lépet kettő előre,megfogták a vállát.Zayn állt mögötte.
  -Takarodj ki a kibaszott cellámból te szarkupac.-emelte meg a hangját.
  -Jaj nehogy azt hidd hogy már annyira menő lettél mert van pár embered,hülye gyerek.-nevette ki a másik.
  -Ne mondjam még egyszer.-mondta Zayn és elengedte a vállát,a férfi csak kinevette éppen Zayn felé kezdett fordulni,amikor Zayn már emelte a kezét és csak egy hatalmas roppanást hallottam,a férfi a térdeire esett.
  -A kurva életbe.-kiabálta,Zayn ökle tiszta vér volt,ömlött a vér az orrából.
  -Te kis tetű.-mordult rá a másik és felhúzta a ruhájának az ujját,ekkor megjelent a cella ajtajában két férfi akik kikapták az ajtón kívülre mindkettőjüket. Zaynre néztem aki megtörölte egy törülközőbe a kezét,láttam hogy lilulnak a bütykei és elég sebes a keze.Elé sétáltam és lassan megfogtam a csuklóját.
  -Ne merj hozzámérni.-morogta.
  -Csak meg akarom nézni.-erősködtem és közelebb húztam magamhoz a kezét,elvettem tőle a törülközőt és próbáltam kicsit jobban megtörölni,volt egy hatalmas lilás-kékes volt a hüvelyujjánál,meg egy vágás is,de már csak a heg látszódott.
  -Mit csináltál?-kérdeztem és a kezét néztem,sajnos szerettem annyira hogy foglalkozzak vele,akkor is ha ilyen tapló lett.
  -Ha itt lettél volna tudnád.-mondta és közben engem nézett.
  -Dolgoztam.-válaszoltam nyugodtan és lassan megtapogattam a kezét.
  -Lófaszt dolgoztál Louis,másokat 1 napra vagy félre engednek ki,te meg valahol ott szoptál faszom tudja mennyi időt.-morogta idegesen.
  -Nem érdekel mit gondolsz ezzel kapcsolatban,nem akarom hogy még egyszer így beszélj velem,vagy olyan szinten hogy félre tudd tenni a gyereked dolgaid.-mondtam komolyan és a szemeibe néztem.Láttam hogy szinte fortyog belülről,kicsit megremegett a nyaka.
  -Senki nem beszélhet velem így.-rántotta ki a kezét a kezeim közül.
  -Én nem olyan vagyok mint a többiek.-mondtam komolyan.Nyitotta a száját de én közbeszóltam.
  -Mire volt jó ez az egész amúgy is?Azt hiszed ettől több leszel?Csak több ideig leszel bent,itt fogsz megrohadni mert,a legtöbbjükben nem számít mert életfogytig vannak bent. Nem gondolsz kicsit se az életedre?-néztem rá komolyan.
  -Teljesen mindegy 5 vagy 7. Az a két év már nem számít.-forgatta meg a szemeit.
  -Hogy az Istenbe ne számítana.-mondtam és dobbantottam egyet.
  -Kisgyerek.-mondta és a lábamra nézett.
  -Képzeld el igenis számít és nem 7 év lesz még hanem 27.Ezek lent örülnek ha alázhatják egymást. Zayn ne legyél már ilyen tuskó.-kiabáltam rá.
  -Ne merj kiabálni.-emelte meg a hangját.
  -Rohadtul azt csinálok amit akarok,az én életem és korlátozva vannak a jogaim bent,de nem általad. Azt mondok amit akarok,főleg annak aki szeretek. Értsd meg hogy egy komplett idióta vagy.-hadartam el.
  -Előbb kellett volna erre gondolnod.-mondta és kikerült majd az ágyba feküdt. Körbenéztem Rony és Peter már sehol sem voltak.Vettem egy nagy levegőt. Mérges voltam és senkihez sem tudtam menni beszélni. Nem akartam a fiúkat zaklatni. A rengeteg gondomra még Zayn is sikeresen rájött. Utálom. Nagyon utálom amikor valaki ilyen.Indultam volna kifelé,de utánam szólt.
  -Most lesz 2 órás zárás,szóval nem úszol meg.-mondta,felé fordultam.
  -Zárás?-kérdeztem.
  -Ja,kettészedtek minket,az épület egyik felébe vannak a viperák és a semlegesek egy része meg kisebb bandák,a másik felébe is ugyan ez csak ott a skorpiók vannak.-mondta.
  -Nem hiszem el hogy emberek min tudnak ennyire problémázni.-csaptam a homlokomra.
  -Azt hitték erősebbek,nehogy azt hidd hogy hagyni fogjuk.-nevetett halkan.
  -Na jó nem is érdekel a téma. Kiszálltam ebből a dologból nem érdekel miket csinálgatsz...vagy mi volt,de ha megint bajba keveredsz én fognak addig ütni amíg mozogsz.-válaszoltam és felmásztam az ágy felső részére,befordultam az fal felé és nem szóltam,el akartam aludni,kényszerítettem magam az alvásra,nem volt könnyű de sikerült.

Nem aludtam jól,olyan érzésem van hogy figyelnek,meg hogy valaki piszkálgat,félálomban csaptam egyet,kiderült hogy az érzéseim nem voltak alaptalanok.
  -Menj már a...-mondta Zayn de nem fejezte be,kinyitottam a szemeim.
  -Ne figyelj alvás közben,és ne érj hozzám közben.-mondtam és álmosan a szemeim törölgettem.
  -Gondoltam szólok hogy már vége van a zárdának.-mondta és lemászott.
  -Ahh köszi.-mondtam és lassan felültem,hiányzott az hogy ilyenkor mosolyogva fogadnak.
  -Gyere Lou sétálunk egy kört.-fordult vissza az ajtóból,zsebre tette a kezét és a reakcióm figyelte. Leugrottam az ágyról.
  -Megyek.-mosolyogtam és mellé siettem,lassan sétáltunk lefelé,nem szólt csak nézett kifelé a fejéből,a kinti részhez mentünk,egy hatalmas kerítés lett felhúzva ezzel szétválasztva a nagy teret.
  -Ez is az incidens miatt van?-kérdeztem.
  -Ja elég vicces,napokig nem mehettünk ki,mindenki lázadt ellene. Persze ilyenkor sem volt itt az a nagyképű faszfej.-nevetett.
  -Ki?-húztam fel a szemöldököm.
  -Styles.-mondta.Nem tudom miért de olyan érzésem volt hogy most nagyon meg fogom ütni.Vettem egy nagy levegőt és kifújtam.
  -De mire volt ez jó nektek?-kérdeztem,megígértem magamnak hogy nem fog érdekelni,de akkor is belülről valami szurkált,mert nem tudtam mire jó ez.
  -Zayn.-kapta el egy fiú futtában, és jól átölelte. Hóóóó mi ez.
  -Engedj el,nem vagyunk ennyire jóban.-szedte le magáról a fiú kezeit.Zayn elsétált a csalódott fiútól,és a tarkóm vakartam és utána mentem.
  -Ez mi volt?-kérdeztem.
  -Mióta ott vagyok ahol,azóta mindenki szeretne tőlem valamit.-mondta és beletúrt a szépen rendezett fekete hajába,két férfi,ellökve mellőle állt meg szorosan mellette. összehúzott szemekkel néztem rájuk.
  -Hagyjátok velem van, és még nem is zavar.-fogta meg a karom, és egy egyszerű mozdulattal vissza is húzott maga mellé,a kezét a hátamon tartotta.
  -Nem tudom hogy tetszhet ez neked.-mondtam és megráztam a fejem hitetlenkedve.
  -Nem fogsz tudni meggyőzni,de én se téged. Élvezem amit itt tudok csinálni.-mondta, és rágyújtott.
  -Ahh milyen erő szaga van.-legyeztem el,szándékosan felém fújta,ellegyeztem és köhögtem párat.
  -Nagyon elpuhultál a sok kint létben.Majd vissza rázlak.-fogta meg az állam és elmosolyodott,volt valami sejtelmes a mosolyában,nem akartam tudni mit takargat. Leültem a fűbe ő meg mellém,az egész hely olyan csendes volt. Hiányzott az ami kint volt.
  -Tudod őszintén szólva hiányoztál.-mondta,felé fordultam és nagy szemekkel néztem rá. Nem értettem mi ez a hirtelen jött őszinteség,kissé zavarba jöttem mert fogalmam sem volt mit is mondjak erre.
  -Nem kell mondanod semmit sem,tudom hogy te jobban érezted magad kint a sok szarnyaló őrrel. Biztos jobb volt.-mondta és kifújta a füstöt,akaratlanul is az ajkait kezdtem el figyelni,egy gyönyörű képet lehetett volna festeni róla,be kell vallanom hogy hihetetlenül nézett ki így most.

3 megjegyzés:

  1. Nem akarok Zouist :(
    Larry is the best, hol van már az a szexi őr, aki megdugja Louist? Siess a kövivel

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó rész lett.reméltem hogy Harry az aki rászól a fiúkra de nem ez lett...na mindegy minél hamarabb legyen Larry
    Puszi Zsozso

    VálaszTörlés
  3. Zouis?:oo Nee. Csak is Larryy!!! :(

    VálaszTörlés