2016. június 15., szerda

047

Először is Jaj de kis Zouis ellenesek vagytok,hát mindjárt megsértődöm :D mi lett veletek,hát az elején csak Zouis volt :D akkor most kicsit gonoszkodom :D nem hagyhatom hogy élvezzétek. Muhahaha!!

Másodszor is Ide ide kiírom,sajnos költözési problémák miatt lehet nem igazán leszek egy ideig íróképes,megpróbálok részt hozni,de lehet hogy rövidke lesz,vagy egy hét kimarad de hosszabb :D remélem nem baj,majd próbálom addig még izgalmasabbá tenni.

És végül Harmadszor is Nagyon meg szeretném köszönni nektek azt amit eddig kaptam,áh annyira jó érzés nézni hogy tetszik nektek,tegnapelőtt elértük a 70000 oldalmegjelenítést, és a 88 olvasót.Nagyon kis tündérbogarak vagytok! Tényleg komolyan mondom,én imádom ezt a blogot írni és főleg nap mint nap azért feljönni azért hogy megnézzem írtatok-e alá valamit☺ Volt egy időszak amikor annyira nem volt hozzá ihletem se kedvem se energiám de utána összeszedtem magam,úristen már bugyborékolnak ki belőlem az ötletek,fullon vagyok.

U.I.: Köszönöm még egyszer és jó olvasást!☺♥
---------------------------------------------------------------------------------------


A hangja keltett fel a bambulásból.
  -Mit nézel annyira?-kérdezte és kicsit oldalra döntötte a fejét. Megráztam a fejem.
  -Semmi érdekeset,csak elbambultam.-mondtam és kifelé nézelődtem.
  -Rám tapadtak a szemeid.-nevette el magát halkan, és elfeküdt a fűben,a kezeit a feje alá tette és az eget nézte.Vettem egy nagy levegőt,a hasamra feküdtem és a füvet tépkedtem,felnéztem az épület felső szintjére. Biztos nem ért még be. Lehet alszik még. Ott én is szívesen aludnék. Nem tudom miért ütötte ki magát ennyire.
  -Befelé.-hallottam meg az ismerős hangot. Felnéztem,Liam állt a kerítés másik oldalán és vezette be a többieket,felálltam és leporoltam a fenekem,gyors léptekkel odamentem és leültem a kerítés mellé,a hátam nekidöntöttem.
  -Rendben van?-kérdeztem Liamtől amikor már mindenki bement.
  -Még alszik.-mondta.
  -Mi?Már vagy 1 óra múlt.-döbbentem le.
  -3 óra múlt 5 perce.-nézett az órájára.
  -Miért nem kel fel?-kérdeztem.
  -Majd máskor Lou,legyél jó.-ment be és becsukta az ajtót. Hátradöntöttem a fejem és becsuktam a szemeim.
  -Picsába.-téptem ki egy maroknyi füvet majd eldobtam. Zayn engem nézett. Lenéztem a földre és a hajamba túrtam. Láttam hogy néz.Két férfi felém indult,szó szerint felkaptak a földről. Kicsit megdöbbentem mert még reagálni sem volt időm,a karjaim az oldalamnak nyomta és a könyökömnél fogva emelt fel.
  -Rakj le.-kiabáltam rá,és próbáltam rugdosni de nem jött össze.
  -Kussolj.-szólt rám élesen.
  -Nem szólok még egyszer,tegyél rá.-kiabáltam megint rá,és a kezemet mozgattam,hirtelen elengedett,a földön landoltam,a fejem nagyot koppant a földön,és baromira sajogni kezdett.Kezeket éreztem a karomon,hirtelen felrántott,erősen tartott.az egyik karom a nyakába tette.
  -Louis jól vagy?-futott mellém Rony.
  -Még egy taknyos.-mondta nevetve a férfi,a társa vele nevetett.Sikerült kicsit összeszednem magam,oldalra néztem Zayn ideges tekintetével találtam szemben magam,nem engem nézett,de tisztán láttam hogy mindjárt szétrobban.
  -Mit mondtál?-hallottam magunk mögül a hangot,Rony barátja jelent meg mögöttünk nem sokkal.
  -Megjött a gazdája.-nevetett a másik férfi.
  -Beverjem azt a buzi nagy fejed?Mit hiszel kivel szórakozol te?-lépett elé és meglökte,a másik megfogta a barátját.
  -Rony gyere vedd át Louist.-mondta Zayn és már át is adott Ronynak. Csodálkozva néztem Rony barátját akinek már teljesen elfelejtettem a nevét,ez nagyon égő,még ebben a helyzetben is.Hirtelen nagyon feszült lett a környezet.
  -Ne védjétek a barátnőtöket,az egyik besúgó a másik meg csak rá kell nézni.-mondta a férfi.
  -Mi hogy tessék?-hajolt Zayn közelebb és a füle mellé illesztette a kezét,mint aki nem hallotta.
  -Mondom...-kezdett bele,de hirtelen a másik kezével izomból torkon ütötte,csak néztem magam elé,a férfi lassan összecsuklott és a torkát szorongatta.A másik izomhegy Zayn felé lépett de még bármit csinálhatott volna Rony barátja,kezd beugrani...Andrew Zayn elé lépett és elkapta az ütését.
  -Sok volt kint a kox, ez semmi.-nevette el magát,Zayn már mellette állt, és a könyökkel állba vágta,szinte hallottam ahogy reccsen az állkapcsa,de ő masszívabb volt,nem esett össze,csak az állát fogta,hirtelen Andrew bal egyenessel orrba találta,ömleni kezdett belőle a vér. Én nem tudom már az elsőtől nem lennék magamnál. Tapsot hallottam,csak egy embert tapsolt.
  -Szép volt fiúk.-nevette el magát gúnyosan,olyan ismerős volt a hang de nem tudtam hozzá arcot párosítani,hirtelen hátrafordultam,rántottam magammal Ronyt is. Daniel volt az. Milyen rég hallottam róla bármit is.Hirtelen belém karolt és elhúzott Ronytól.
  -Mégis hova viszed te seggfej?-csattant fel Zayn.
  -Szórakozni picit..-húzódott egy féloldalas mosoly az arcára,mikor Zayn felénk indult,két férfi elzárta előtte az utat,én meg lassan sétáltam mellette mert még nem éreztem magam olyan jól.
  -Vigyelek?-kérdezte,miért ilyen kedves?
  -Nem köszönöm,megvagyok.-mondtam és tipegtem mellette tovább. Olyan magas volt mint Harry,talán pár centivel lehetett csak alacsonyabb,
  -Mesélj magadról Louis.-mondta és bekísért.
  -Mit kéne mesélnem?-kérdeztem és leültetett az egyik asztalhoz.
  -Hé Daniel várj már meg.-kiabált valaki a túloldalról,kicsit le volt ereszkedve és egy őr állt mellette.
  -Na engedj dolgom van.-hallottam ahogy az őrrel kiabál,majd miután kiszabadult hozzánk sétált.
  -De ki édes fejed van.-kapott el az államnál.
  -Héé.-szólt rá Daniel.
  -Oké oké. David vagyok.-nyújtotta felém a kezét. Friss seb volt a szemöldöknél.Kezet fogtam vele,
  -Louis.-mondtam és kissé feszengve elmosolyodtam. 
  -Te vagy az a selyem fiú akit elvittek az őrök?-kérdezte komolyan.
  -Dolgozni volt...-mondtam de természetesen miért várta volna meg hogy befejezzem. 
  -Dehogy voltál,tündérke itt mindenki tudja hogyha Liam nem Styles biztos keresi az ilyen selyemfiúkákat. Nem azért mert nem amúgy nem találnának kint,hanem mert élvezik hogy féltek tőlük,vicces.-mondta,akaratlanul is megforgattam a szemeim.
  -Meg vagyok győződve hogy lányt is vittek már el "dolgozni" csak sajnos szar egy férfi börtönbe melózni mint valami szar biztonsági őr.-nevetett. Nyitottam a szám,de nem szóltam,meg akartam védeni Harryt magam sem tudom miért,de nem tettem mivel gondolom nem hiába tudják csak azt hogy biztonsági őr.
  -Édesen forgatod a szemeid,nem csodálom hogy tetszettél nekik,nem csak nekik tetszel ám,én a helyedben kihasználnám a kerek fenekem és a babaarcom,túl kedves a jellemed is,nem éled túl ha nem fekszel le valakivel,főleg hogy már mindenki szét akar szedni. Gyorsan keress valaki aki a szárnyai alá vesz.-mosolygott,nem tudtam hogy ez most kedves mosoly volt,vagy inkább vigyor féle.
  -Zayn már magának akarja.-szólt közbe Daniel.
  -Azt az embert felejtsd el,istenem a világ legkétszínűbb embere,imádja az új fiúkat téged is hamar meg fog unni ha vele leszel. Bár azt mondják tudja a dolgát,főleg most hogy ott van ahol. Tudod mit mondok?Teljesen megéri az a két kört.-nevetett.
  -Ugyan már.-fintorgott Daniel.
  -Én befogadom ha tetszik neked Daniel,mint mondtam édes kis pofikája van,meg valamiért olyan túlzottan puha haja.-túrt bele a hajamba,majd megmarkolta és kicsit meghúzta hátra a fejem.
  -Ki szívta ki a nyakad?-reagáltak egyszerre. Nem tudom mi volt a félelmetesebb,David viselkedése,az hogy egyszerre reagálnak vagy az hogy osztoznak az embereken,vagy legalábbis valami hasonlót csinálnak.
  -Mi az hogy befogadsz ha tetszem neki?-húztam fel a szemöldököm.
  -Tudod mi kiegészítjük egymást,ő kurva keveset beszél én annál többet,ő bunkóbb én tudok kedvesebb is lenni.Viszont mindkettőnktől ugyan úgy félnek,sajnos nem egy olyan balhéban benne voltunk amiben haltak meg emberek,ami nem a mi hibánk,de benne voltunk,mondhatni nyakig. Ez riasztja ám az embereket,én két kisebb bandával jóban vagyok,ő főleg a viperákkal,elég jól be vagyunk biztosítva a páratlanságunk ellenére.-mondta David. Kísérteties mi folyik itt.Csak figyeltem és őket néztem.
  -Tudod Louis,nem csak itt de kint is baromira elfogadnálak,ahogy azokkal a szép kék szemeiddel nézni tud,hát az ámulatba ejt. Te kellesz nekem,bár nem tudom meddig vagy bent,de elintéztem hogy akkor szabadulj mint én ha az enyém leszel.-nyalta meg az ajkait. Ez megrémisztett.
  -Mi az hogy elintézed?-kérdeztem.
  -Hát tudod vannak befolyásaim,én 30 helyett már csak 15 év vár rám,túl jó vagyok.-fényezte magát és beült mellém.Daniel csak ott állt előttem mint eddig karba tett kezekkel.
  -Izgatóan kis naiv vagy.-nevetett.
  -Ezt most meg kell hogy köszönjem?-nevettem kínosan.
  -Ahogy gondolod Tündérke.-mosolygott és közelebb hajolt,elkapta az állam és akaratom ellenére is arra kényszerített hogy ránézzek.
  -Hogy lehet valakinek ilyen kis rózsaszín ajka...kíváncsi vagyok milyen amikor extázisban vagy és megduzzadnak meg talán kicsit el is színeződnek. Ki az anyám kínja tud egy ilyen férfi összerakni. Imádom hogy mindened kontrasztos. Tökéletes a sötét hajad a kék szemeidhez és puha kis rózsaszín ajkaidhoz. Hát te tényleg gén milliomos vagy.-fintorgott és a szemeimet nézte,láttam ahogy közelebb hajol.
  -A kurva életbe nehogy közelebb merj hajolni mert megöllek te mocsadék.-hallottam az épület túloldaláról a kiabálást,és hirtelen egy kezet magam előtt,Daniel keze volt az,valamit elkapott,ami ha nem is engem akart eltalálni de felém jött.
  -Csitulj hülye gyerek.-engedett el majd leszállt mellőlem David,az arcomat simogattam mert megéreztem az erős fogásának az eredményét.
  -Mit mondtál?-kérdezte Zayn,mert ki más lett volna.
  -Zayn szokj hozzá hogy nem mindenki felett van hatalmad,engem például teljesen hidegen hagy az ha kiabálsz vagy esetleg káromkodsz,mindened belülről rohad.Hagyj már,nem kell a felesleges pattogás,se neked se nekem. Louis meg majd gondoskodik magáról,szerintem nem kisgyerek. Nem tudod kényszeríteni mint az előző kis barátodat,már a nevére se emlékszem szegénynek.Istenem szegény fiúcska.-mondta és nem mozdult Daniel mellől.Zayn nagyon mérgesnek látszott és nem sokkal előttük megállt,volt köztük azért egy biztonságos 2-3 méter.Érdekesnek találtam Daniel és David közti kapcsolatot. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőlük.
  -Zayn nem mondom még egyszer menj el innen.-emelte meg a hangját David.
  -Mert mi lesz?-lépett közelebb pár lépést mire Daniel előrébb lépett félig David elé.Oh,ez érdekes. Daniel védi Davidet.
  -Én nem fenyegetőztem,csak mondtam hogy menj el,mielőtt baj lesz.-mondta komolyan.
  -Nem vagy kívánatos személy a köreinkben.-szólalt meg Daniel majd leengedte a karjait maga mellé. Zayn csak morgott valamit,hátat fordított majd elment. Ennyi?
  -Azt hittem nehezebb lesz.-ült vissza mellém David.
  -Miért lépett Daniel automatikusan eléd mikor Zayn közelebb jött?-kérdeztem.
  -Ő jobban szereti az erejét használni,és szereti megmutatni hogy kettőnk közül ő az erősebb. Amit én nem bánok,nekem a szám nagy neki az ereje,ami nem azt jelenti hogy nem tudok kiállni magamért,de ő általában már ott van mire én észbe kapok a papolásból.-mondta és az asztalnak dőlt a hátával.
  -Akkor kiegészítitek egymást.-mondtam.
  -Nem teljesen,mindkettőnkből hiányzik a gyengeség.-mondta és rám nézett. 
  -Ezért kerestek valakit...akin osztozhattok?Mert igazából jók is lennétek egymásnak?-kérdeztem.
  -Egyem az okos fejed. Nem teljesen de kezded összerakni. Én sosem alázkodnék meg előtte,ahogy ő sem. Egyikünk se tenne a másik kedvére. Én személy szerint nem is szeretem ha valaki agresszív. Sokkal jobban szeretem az olyan fiúkat akik olyanok mint te.-nézett rám és megnyalta az ajkait. Hű...ezt nem kéne. Kezdek olyan vizekre evezni a kedvességem miatt amiből lehet nem fogok tudni visszaevickélni.

5 megjegyzés:

  1. Mimimimiii? Most akkor ilyen hármas duó? Vagy mi? Nekem az is elég, ha csak ketten csinálják Harryvel, nem kellenek itt felesleges személyek, én velük is megelégszem... Nem kell itt Zouis se, Daloel.... Nehhhem, megelégszem egy picurnyi Larryvel is én :) Hanyagolni tudom a luxust, a göndörkéért, elhiheted! :D Siess a kövivel! De abba Harry már ne aludjon, vagy rá öntök egy vödör jeges vizet!

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Szuper rész lett.Imádtam.Louis a kedvességével tényleg rossz vizekre evez.A kedvencem Larry de Zouis részeket is szeretem.
    Puszi Zsozso ❤

    VálaszTörlés
  3. Sziaaaa! Ên szemely szerint imádom a Zouis párosunkat !
    És ez a Daniel David páris, komolyan mondom nagyon nagy!:) Lehet furcsán hangzik de egyrnlőre bìrom őket naaagyon!
    Várom a kovi részt!

    VálaszTörlés
  4. Azt a mindenit! Zaynt kinyírom 😡 és hol van ilyenkor Harry?

    VálaszTörlés
  5. Menthetetlen Harry hiányom van😣😔

    VálaszTörlés