2014. augusztus 10., vasárnap

016





 -Louisssssssssssssssssss-futott nekem kiabálva Rony mire egyet hátraléptem.

 -Om...Baj van?-kérdeztem. Nem tudom miért kérdeztem ezt, igazából boldognak tűnt.
 -Hamarosan lesz egy olyan nap amikor elvisznek minket valahova és lehet választani. Ugye eljössz velem lovagolni?-kérdezte.
 -Tessék?-húztam fel a szemöldököm.
 -Hát lovagolni. Butaaaaa-nevetett.
 -De...mi?-kérdeztem értetlenkedve.
 -Van egy csomó szar program de ez annyiraaa jóóóóó...múltkor egyedül voltam. Na, kérlek gyereee. Ha nem akarsz nem kell lovagolnod, csak gyere velem. Kérleeek.-nézett rám nagy szemekkel.
 -Jó...?-kérdeztem.
 -Ígérd meg!!! ÍGÉRD MEGGGGG!!! -toporzékolt mellettem mint egy kisgyerek.
 -Jóó megígérem. -mondtam csak azért hogy hanyagoljuk a témát.
 -IGEEEEEEEEEEEEN. - Ölelt meg majd elugrándozott az ellenkező irányba. Még visszafordult egy pillanatra.
 -Ha Zaynnek nem úgy sül el valami mint várta, tegyél a kedvére.Szerintem tudod mi kéne neki. -Mondta és vigyorogva tovább futott. Milyen ember ez? Milyen börtön ez kérem szépen? Na jó mindegy nem érdekes, igazából nagyon vártam hogy Zaynie visszajöjjön, de még az esti körüljárásnál se láttam lent, ahol lennie kellett. Egy oldalsó kis falnál állta ahonnan egy folyosó nyílt.
 -Sok sikert srácok.-hallottam magam mögül.
 -Ja neked is Pete. -Mondta egy ismerős hang.
 -Csak óvatosan az este Harry. Elég hergelhetőek. -Nevetett az a személy aki valószínűleg Pete, majd mellettem elsétált és kiment. Tudtam, hogy nem kéne arra mennem, de érdekelt mi van arra. Erőt vettem magamon és elindultam befelé. Az első ajtónál megálltam ahonnan Pete kijött. Vártam hogy valaki kinyissa. Vártam, de semmi. Ki akartam nyitni. Amikor éppen nyitni akartam, nagy sebességgel kinyílt és pont nekem jött az a valaki, akit vártam hogy jöjjön, de olyan erővel hogy én a földre estem és beütöttem a fejem a falba.
 -Mit keresel itt? -Morogta Styles. Tudhattam volna hogy ő az...de várjunk hol a fekete szerelése? Elegánsan ingben állt itt előttem.

A haja is picit más. Rendbe van téve nem pedig olyan kócos mint szokott. Csak nagy szemekkel figyeltem, amikor valami erősebbet fájdalmat éreztem a fejemnél, csak most jutott el az agyamig hogy tulajdonképpen bebasztam a fejem a falba. Már elnézést a kifejezésért, de ez nem kis beütés volt. A kezemmel megvakartam a fejem, majd letettem magam mellé. Mikor fel akartam állni és lenéztem a kezemre, láttam hogy véres. Újra a fejemhez kaptam, és újra véres lett. Nem nagyon de nem is kicsit.
 -Jézusom... -Mondtam halkan. Én persze rohadtul megijedtem. Harry tulajdonképpen felkapott és bevitt a szobába ami egy ilyen tárgyaló volt, vagy inkább ilyen közösségi szoba.
 -Ülj fel az asztalra. -Mondta de inkább parancsnak hangzott. Lassan felültem mire ő úgy fordított hogy nekem jó legyen. A hajammal babrált majd valami hideget éreztem a fejemnél, utána meg nedveset és újra azt a hideget, de most erősen a fejemnek nyomta.
 -Ne engedd már előre a fejed hülye gyerek. -Mondta idegesen és a kezét a homlokomra tette és erősen tartotta. Azt a kurva mekkora keze van. Nagy szemekkel néztem végig a kezén majd a gyűrűin. Egy tetkó. Itt is van neki? Érdekes. Egy kereszt. Jobban megnéztem a kezét, de mire végigértem volna a gondolataimmal a kezének az átvizsgálásán, elvette a kezét.
 -Tarts a fejednél ezt a szart. -Mondta és a kezem az ő kezére tette, majd kihúzta. Elment onnan, majd levette a zakóját és az egyik fotelre dobta, majd elkezdte kigombolni az ingét.
 -Miért veszed le? -Kérdeztem, mikor lassan felé fordultam. Puszta érdeklődés volt.
 -Mert nem fogok ebben dolgozni. -Mondta és lassan kigombolta az összes gombját, ezzel felfedve a mellkasát és a hasát. Lazán a hajába túrt amitől az kicsit kócosabb lett. Kigombolta az övét és felém nézett. Úgy nézett ki, mint aki most dugta meg az elnök lányát és most futnia kéne mert különben elkapják. Jól állt neki ez a rendezetlen félig levetkőzött stílus.
 -Mi az ami rajtam ennyire tetszik?-kérdezte egy kissé kárörvendő mosollyal. Még innen is láttam hogy a szemében játékosság bujkál.
 -Mi? Nem...csak tetszik az inged. -Mondtam valamit.
 -Ahha... -Bólogatott.
 -Miért voltál elegánsban? -Kérdeztem mikor levette a gatyáját. Ck bokszer van rajta. Miért nézem én meg az alsóját?
 -Mert a reggeli dolgom megkövetelte hogy ma elegánsan menjek. -Mondta és felhúzta magára a kissé szakadt fekete farmerét, ami szerintem így volt tökéletes. Leült velem szembe az egyik fotelba és kicsit előre dőlt majd összekulcsolta az ujjait,nem tudom miért de a kezét néztem majd végig a karjait. Az egyiken sok tetkó volt a másikon meg az alkarján volt 1 db.


Amikor felnéztem rá, olyan érzésem volt, mintha egy kis darab hús lennék, akit valami vadállat méreget. Az arcát néztem. Mereven engedem nézett és lerítt róla hogy nem valami aranyos dolgokon jár az esze. A kezemmel még mindig fogtam azt a kibaszott zacskót, közben rájöttem, hogyha védekeznem kell, akkor ez lesz amit neki dobok. Egy ilyen jeges szar csak fáj neki. Lassan hátradőlt és onnan figyelt, engem leírhatatlan érzelmek jártak át mivel, olyan érzésem volt mintha meg akarna enni. Vagy na. Szerintem mindenki érti. Felállt és visszasétált a az ingéhez, összehajtotta. Visszafelé az ujjait végighúzta a hosszú üvegasztalon, végig sétált én meg neki háttal ültem. Csak azért tudtam hogy ezt csinálja, mivel egy pillanatra hátranéztem. Csapdában éreztem magam. De nem mozdultam. Olyan érzésem volt, mintha mindenem megbénult volna. Abban a pillanatban,éreztem hogy mögém ér, a kezét arra a jeges valamire tette.
 -Ezt most elveszem. -Mondta halkan, szinte a fülemhez ért az ajka, én kicsit megrezzentem. Lassan kihúzta a kezemből a jeges cuccot és ledobta az asztalra, ami egy nagy koppanással ért földet az üvegasztalon. Hosszú ujjait a hajamba vezette és éreztem ahogy ráfog pár tincsemre. Becsuktam a szemeim és szakadozottan fújtam ki a levegőt. A hajamba markolva hátrahúzta a fejem. Automatikusan megtámasztottam a kezemmel magam mert féltem hogy hátraesek. Nem akartam kinyitni a szemeim.
 -Nyisd. Ki.-A szavai parancsként hatottak,de akkor se nyitottam ki.
 -Azt mondtam nyisd ki. NE ellenkezz...-Morogta, de akkor sem nyitottam ki. Ki ő hogy parancsoljon?
 -Rendben. Én szóltam...-Mondta halkan és a szavai szinte martak. Erősebben összeszorítottam a szemeim és hirtelen éreztem az ajkát a nyakamnál, majd a torkomon végigvezette a nyelvét, ami nyögésre késztetett és résnyire kinyitottam a szemeim. Megharapta a bőröm a kulcscsontomnál. Éreztem ahogy a puha ajkai feljebb vándorolnak. Nem akartam hogy ott érintsen meg ahol az egyik legérzékenyebb pontom van. Próbáltam elrántani a fejem, de olyan erősen markolta a hajam és tartotta a fejem, hogy esélytelen volt. Az egyik kezemmel megpróbáltam eltolni, a másik kezével a derekam mellé nyomta és rátámaszkodott, így mozdítani se tudtam. Nem az egész súlyával csak pont annyira hogy mozdítani se tudjam.
 -Az én játékomban nem tudsz megverni...-Súgta halkan a fülembe, majd az orrát végigvezette a fülem mögötti érzékeny részen és egy hirtelen váltással már az ajkát éreztem ott. Hirtelen beleszívott, ott volt a mellkasom fölötti részek legérzékenyebb pontja. Akaratlanul is nyögtem egyet és kirázott a hideg. A karom csupa libabőr lett amivel tartottam magam. kicsit meg is remegtem. Tulajdonképpen szétfeszítette a lábaim és bemászott közéjük, pont annyira feltámaszkodott az asztalra, hogy a csípőjét nekem tudja dörgölni. Egy halk morgásszerű hang tört utat a torkából és megharapta az érzékeny bőrfelületemet. Nem bírtam. Egy férfi vagyok, aki le akar feküdni egy csajjal és rég volt együtt valakivel...Erre valaki csak úgy jön és olyan fegyvereket használ ellenem, amik övön aluliak. És ráadásul férfi. Ahogy a nyelvét végigvezette a nyakamon nyögtem egyet és ökölbe szorítottam a kezem, megremegtem.
 -Nyisd csak ki...vagy megyek lejjebb...-Morogta a nyakamba és beleszívott párat.
 -K...kérlek...-Ziháltam és inkább kinyitottam a szemem. Felnézett rám majd elhajolt tőlem.
 -Jobb lett volna megúszni nem?-Kérdezte és elengedett. Mire kettőt fordult volna, én már kint voltam és visszafutottam az átjárón át oda, ahol maradnom kellett volna. Gyorsan vettem a levegőt és inkább felmentem a kis cellámba és gondoltam hogy egyedül majd...rendezem a dolgot. Felfutottam amilyen gyorsan csak tudtam, befutottam a cellába de nagyon meglepődtem. Zayn ült bent teljesen maga alatt.
 -Szeretnék egyedül lenni.-Mondta.
 -De Zayn.-Mondtam halkan.
 -Azt mondtam egyedül.-Mondta ingerülten.
 -De nem! Én is itt lakom...-Mondtam. Inkább ezt talán nem kellett volna mondani.
 -Akkor baszdmeg a helyes kis lakásod, remélem még te is sokáig leszel bent.-Kiabált rám és elindul kifelé, de elé álltam.
 -Hééé elég legyen!! -Mondtam és próbáltam állni a tekintetét, láttam hogy egyszerre zavart,összetört és mérges.
 -Engedj el. -Morogta idegesen.
 -Nem...-Mondtam komolyan és a kezeim megtámasztottam a mellkasán és lassan beljebb löktem.
 -Ne lökdöss.-Ütötte el a kezem amikor megint beljebb akartam tuszkolni.
 -Nyugodj már le kérlek. -Mondtam.
 -Nincs miért lenyugodnom. -Válaszolt idegesen.
 -És ha adok indokot? -Kérdeztem, amire láttam hogy a nagy barna szemeivel  néz, komolyan a szemeimbe.

4 megjegyzés:

  1. Itt abbahagyni kész elmebaj!!! Nagyon gyorsan hozd a folytatást mert fuuu

    VálaszTörlés
  2. Naneeeeee.....Most komoly??? Itt abbahagyni????? De siess a folytatással

    VálaszTörlés
  3. Ó vajon mit ajánlot fel most Louis? Nagyon izgi. Siess a kövivel. :-)

    VálaszTörlés
  4. Most olvastam el de imádom*-* mikor lesz kövi rész??:33

    VálaszTörlés