2015. december 3., csütörtök

025

Elnézést kérek minden elírásért:/ de csak telefonom van és nagyon nehéz rajta írni!:o de azért remélem élvezni fogjátok!:D

-Hah megérkezett a kiskanod?-nevetett Christian.
-Azt hiszed vicces vagy?-kérdezte Styles és beferdült az arca,megemelte a srác kezét és rántott rajta egyet ami recsegett egyet majd elengedte. Christianbol egy hatalmas ordítás tört fel. Nem törte el hanem csak kiugrasztotta a vállat es hagyta hogy minden izma húzódjon.Christiant figyeltem amikor egy akrobatikus mozdulattal kiugrott mellém a ringből. 
-Takarodj kifelé.-morogta és s vállamnál fogva meglökött kifelé,pár lépést hátráltam a lökés ereje miatt majd lassan megfordultam és elindultam kifelé. Niallnek gyorsan írtam egy üzenetet hogy menjen innen nagyon gyorsan mivel baj van,mire kiértem már nem volt ott és hívott de kinyomtam,nem akartam hogy bajba kerüljön ki is kapcsoltam a telefonom. Harry a kocsija felé ment mikor kiért. 
-Erre gyere-mordult rám és csak tovább ment,beszállt. Nem tudtam mit várjak a kocsijától vagy ezek után tőle. Lassan beültem,a szemei rám szegeződtek,olyan harag volt bennük hogy azt nem lehetett leírni. 
-Mégis mi a lófaszt képzelsz magadról?-esett nekem szavakkal,Amire se a hangsúly miatt se pedig a torz arckifejezése miatt sem tudtam válaszolni.
-Válaszolj mert kurvára felbaszol.-morogta és amikor beindította a kocsit hallottam hogy nem egy egyszerű kocsiról van szó. A kocsinak  kellemesebb hangja volt mint Styles fenyegető,elmélyült hörgő hangjának. Elindult és még mindig nem válaszoltam. Nem tudtam hova megyünk. Ez kicsit megijesztett.
-Hova megyünk?-kérdeztem.
-Hozzám.-mondta és kihajtott az autópályára ahol rajtunk kívül csak páran voltak. Beállította a sebességet. Próbáltam leolvasni. 190. Azért már büntetnek nem?
-Nem megyünk nagyon gyorsan?-kérdeztem óvatosan.
-Sietek.-mondta és előzött egy autót. Illetve akart mert az autó gyorsított így nem sikerült. 
-Baszdmeg. Tőlem.-vont vállat majd lerakta a kezét a váltóra es 'S' fokozatba tette az autót az autómatikusan kiugrott a tempomatból,az autó motorja felbúgott és szépen hagyta le a másikat. De persze miért is hagyta volna magát,az is gyorsulni kezdett.
-Azt hiszed mi.-intetett át majd nyomott egyet a váltó a motor újra felfordult, két kocsi között nőtt  különbség majd beállt elé. Ekkor mar 220-al mentünk. Intetett egyet a visszapillantóba majd megint nyomott egyet a váltón a kocsi kicsit megtorpant majd újból megindult, a sebességmérő 230 felé menetelt majd amikor elérte a másik autó már el is tűnt mögöttünk. 
-Lassitanál kicsit?-kérdeztem elfehéredve.
-Nem-válaszolta kurtán majd tovább ment,kiment a külső sávba. Épp meg akartam köszönni amikor láttam hogy lemegyünk a lehajtón,lassított egészen 120ig majd egyre lassabban ment. A fejemet az ablakhoz döntve figyeltem a tájat,majd egyszer csak elaludtam. 
Kellemes tea illatra keltem fel. Körbenéztem. Egy kanapén feküdtem. Hajnali 2 óra. A hazában vagyok. A konyhában áll és engem néz.

5 megjegyzés:

  1. YAAAAAAAAAAAAAAYYY.
    IMÁDOOOOOMMMM:DD
    Az egyik legjobb. Sajnálom, hogy néha ilyen problémák miatt sokat kell várni a részre, de teljességgel megéri. Imádnivaló. :D Ráadásul alig várom a következőt. :)
    Imádom. Nagyon ügyes vagy. Tehetséges.
    Millió puszi,
    Bogicca

    Ps. Elsőő:D<333

    VálaszTörlés
  2. Imadtam,varom a folytatast,es tenyleg megeri varni!! Imadom☺❤

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kirwly! Siess a kovetkezovel! Igy tovabb

    VálaszTörlés
  4. Végem ! Szerttem ! Imádtam ! Élveztem ! Sies a kövivel, mert ha ez ilyen jó, akkor az fenomenális lesz ! :D

    VálaszTörlés
  5. Istenem rohadt jo volt csak miert ilyen roviid?:((
    Igy tovabb es siess mert nagyon varjuk❤️

    VálaszTörlés