2015. december 3., csütörtök

028


Nem tudom fél perc alatt hányszor futott át az agyamon hogy ez a kérdés nem hogy udvarias nem volt de semmi más sem igazán. Vettem egy nagy levegőt és álltam a tekintetét. Nem néztem el. Jogosan volt nagyon nagyon mérges. Beszívta az ajkait és nem szólt csak mereven nézett
Nem tudom mi játszódott le a fejébe...de nagyon megijesztett,mindezek ellenére tudni akartam.
 -Honnan tudod hogy nem vagyok egy megszállott drogos?-mosolyodott el.
-Mert...Az unokahúgod...azt mondta...-mondtam komolyan és nagyon meggyőzően.
-Scarlett...És te hiszel egy kis taknyos tizenévesnek a 20 éves fejeddel?-nevetett ki.
-Igen hiszek mert nem tudom ezt rólad feltételezni.-makacskodtam.
-Sok mindent nem feltételezel rólam és ez elég nagy hiba.
-Nem gondolom magam rossz emberismerőnek.-álltam a sarat mivel most ez nagyon érdekelt. Szerettem volna végre pontot tenni arra bizonyos i-re. Nem tudom hogy ezzel most mennyire léptem át azt a képzeletbeli határát,de nem hagyott nyugodni.
-Leszarom mit gondolsz.-mondta.
-Én is ezt amit most csinálsz.-válaszoltam.Felém fordította a fejét.
-Mit mondtál?-kérdezett vissza.
-Azt hogy leszarom amit most csinálsz.-válaszoltam bátran.
-Befogod a pofád most azonnal.-morogta és zöld szemeivel ölni tudott volna.
-Nem..-mondtam halkan.
-Louis bazdmeg húzd meg magad kurva gyorsan.-Nem akartam tágítani,nem hagyott nyugodni az hogy az egyik pillanatban kedves a másik pillanatban meg egy bunkó.
-Szeretném ha elmondanád.-váltottam stílust,próbáltam kedvesebb lenni mert igazából ebből csak én jöhetek ki rosszul.
-Nem fogsz felidegesíteni te fogyatékos hülye gyerek.-mondta és elfordult.Vettem egy nagy levegőt.
-Kérlek Harry mond el...-mondtam halkan.
-Nem bírod felfogni hogy kussolj?Takarodj ki a szobából.Most.-nem nézett rám hanem egyenesen a szoba nagy teraszajtaján mereven bámult kifelé,közelebb léptem hozzá egészen közel.
-Nem mondom el senkinek se,csak mond el.-mondtam nagyon halkan. Láttam ahogy a vállai megemelkednek és hirtelen megfordult,nem volt időm reagálni mivel ahogy megfordult egy hatalmast lökött rajtam mikor a földre érkeztem még csúsztam kicsit a földön,a fejemen éreztem egy tompa fájdalmat rögtön oda kaptam,az ujjaim teteje véres volt.Harry az ujjaim bámulta.
-Louis...nem megmondta hogy tűnj innen...-mondta,de nem fenyegetőek voltak a szavai,valami teljesen más volt benne,de mivel nagyon megijedtem nem igazán tudtam felismerni,ahogy elkezdtem felfelé támaszkodni tápászkodni megszédültem és visszaestem a térdemre. Harry felém indult de felé csaptam.
-Csak hagyj.-mondtam és felálltam és megtápászkodtam az ajtófélfában. Nagyon homályosan láttam és szédültem is,lassan kinyitottam az ajtót és kimentem. Scarlett futott oda mellém.
-Mi volt ez a nagy puffanás?-kérdezte.
-Louis?-legyezett előttem majd megragadta mindkét kezével az arcom.
-Auh.-mondtam mikor végighúzta a kezét a fejem fájó pontján,elvette a kezét.
-Vérzel...mi történt?-kérdezte.
-Nem érzem jól magam.-mondtam és a falnak dőltem.
-Harr...-kiabált de befogtam a száját.
-Nehogy...-mondtam és megráztam a fejem,de teljesen beleszédültem,lecsúsztam a falon,nagyon megijedtem mivel semmire se tudtam rendesen ráfókuszálni,hátradöntöttem a fejem és becsuktam a szemeim. Gyorsan vettem a levegőt mivel nagyon megijedtem.
-Louis ne csináld...-rázott meg,de hirtelen annyi erőm nem volt hogy felemeljem a kezeim,az ujjbegyeim zsibbadni kezdtek és egyre jobban terjedt felfelé.A mutató ujját a nyakamra tette.
-Harry.-kiabálta el magát megint,de most sokkal hisztérikusabban,gyors lépteket hallottam.
-Segíts,hiperventillál.-mondta.
-Picsába is Louis.-mondta az ismerős mély hang,de ilyen hangot még nem hallottam. Lassan a mellkasomra tette a kezét és megdöntött előre.
-Nyugodj meg..nincs semmi baj.-súgta a fülembe,hallottam a hangját de nem nyitottam ki a szemem.
-Ha nem nyugszol meg rosszabb lesz.-mondta Scarlett.
-Kurva életbe Scarlett ezzel nem nyugtatod meg.-csattant fel majd felemelt és a fejem lassan hátrabillent és elernyedtem a karjaiban.

---------------------
Nagyon elnézést kérek mindenkitől!! :( Sajnálom hogy ilyen lassan hoztam nagyon szégyenlem magam csak az a baj hogy az elmúlt időben nagyon kevés szabadidőm volt:(
Most neki is ülök a következőknek hogy csak befejezni kelljen! :D

5 megjegyzés:

  1. Ajj de vártam már ^^Hogy nincs időd, semmi gond, ne rágódj ezen. Suli, munka van mindenkinek :) A rész nagyon jó volt. Sajnálom, hogy sose kommentelek, de most már fogok, mert rá jöttem, hogy fontos a visszajelzés :)

    VálaszTörlés
  2. Szívatsz?! Majd meghalok a folytatásért, erre ezt kapom! EZT. Hogy a francba lehetsz ilyen kegyetlen?! Mi most meg fogunk halni a következő részig <33333
    Ahjj te! Imádlak! :DD Hihetetlenül jól írsz! Izgalmas és szerethető és ahwwww. Alig várom a következőt! <3333
    xxx

    VálaszTörlés
  3. Szia.
    Örülök hogy végre van új resz, nagyon jó lett.
    Kíváncsi vagyok, ebből az egészből mi fog kisülni. Harry személyiséget már valamennyire sikerült megfejteni, de meg reménykedem.
    Nagyon várom a kovit.
    xoxo, Roni♡

    VálaszTörlés