2015. december 8., kedd

029


Nem tudom mikor keltem fel,de nem éreztem magam jól. Körbenéztem,a szobába teljesen sötét volt és nem tudtam hol is vagyok pontosan.
 -Ha azt mondom nyugodj meg akkor nincs okod tovább pánikolni...-mondta egy hang a sötétből,körbenéztem ahogy a szemem hozzászokott a sötéthez. Egy asztalnál ült és felém nézett.
 -Mi történt?-kérdeztem.
 -Annyira kiborítottad a szervezeted hogy elájultál.Van pánikbetegséged?-kérdezte.
-Nincs,nem tudok róla...-mondtam és kezdtek visszajönni az emlékeim,a fejemhez kaptam mivel szorított valami,egy szoros kötés volt rajta.
-Louis.-sétált közelebb majd kijjebb húzta  az ágy melletti függönyt és leült az ágy szélére,a szobát fény borította be
-Nem szeretném ha ennél közelebb jönnél.-mondtam. Láttam hogy megrándul a nyaka,ahogy rám nézett láttam hogy a pupillái hatalmasra ki vannak tágulva

-Mi van a szemeddel?-kérdeztem halkan és a tarkóm simogattam,nem éreztem még annyira jól magam.
-Semmi.-válaszolta és lerúgta a cipőit majd felült az ágyra,ekkor vettem észre hogy tulajdonképpen félmeztelen vagyok,egy alsó és egy pamutnadrág volt rajtam,ami kétszer-háromszor nagyobb volt mint én.
-Figyelj Louis...-mondta.
-Ha nem az igazat mondod ne is folytasd.-mondtam és vettem egy nagy levegőt.
-Bár ilyen egyszerű lenne.-mondta és a fejem után nyúlt de én hirtelen elütöttem a kezét amire nagyon meglepődött.
-Azt nem mondtam hogy te hozzámérhetsz.-ragadta meg a kézfejem. 
-Én sem kértem.-mondtam és a kezem próbáltam kihúzni a szorításból.
-Fogd vissza magad.-morogta.
-Miért?Megütsz?Már mindegy.-sziszegtem,mondott valamit halkan majd hirtelen megragadta a vállam és erősen az ágyba nyomott,felettem volt.A vállaim a puha matracba préselte.
-Nem az az ember vagyok akivel szórakozni lehet,ha veled nem lehet normálisan beszélni akkor nekem ez az út is jó.-mondta és agresszívan a szemeim bámulta.Nem szólaltam meg csak próbáltam állni az égető pillantását. Kezdett fájni ahogy erősen a vállaim markolja.Megnyalta az ajkait.A szemei egy sötétebb árnyalatot öltöttek.
 
Az ajkait beszívta és még mindig engem nézett,lassan vette a levegőt és nem szólt semmit se.
-Mit akarsz tőlem?-kérdeztem halkan és elnéztem.
-Túl sokat.-válaszolta és feltérdelt.
-Miért csinálod ezt velem?-kérdeztem,tudta mire gondolok.
-Mert tetszik.-válaszolta.A szemeiben mérhetetlen gonoszság lett jelen. Nagy szemekkel néztem rá,ő meg csak elmosolyodott.
smile harry styles harry dimples harry smile 
Lassan közelebb hajolt a fülemhez.
-Én egy olyan ember vagyok,aki szereti látni ha valakinek rossz.Szeretem látni ahogy kételkedsz minden lépésemben,és soha sem tudod mit akarok. Nem tudsz tőlem elmenekülni.-mondta és lassan megpuszilta a nyakam. 

9 megjegyzés:

  1. Miért? Miért a legjobb résznél hagyod abba >< istenem annyira imádom ^^ ügyes vagy, így tovább :)

    VálaszTörlés
  2. Azta *-* nagyon gyorsan folytasd!!! Imadom!!!

    VálaszTörlés
  3. Kár, hogy a blog színvonala rohamosan csökken.
    Az elején nagyon jó volt, de nyelvtanilag is rengeteg helyen tele van hibával, gépelési hibák is bőven akadnak és a történet olyan irányba haladt el, ami unalmas már, mert mindig ugyan az megy.
    1 olvasó mínusz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem rohadtul nem csökkent a színvonal. A részek még mindig ugyan olyan érdekesek. Nem tudom speciel milyen hibákra gondolsz, mert nekem nem igazán tűnt fel egy sem. Formázási hiba, igen. De más nem, és az minden második blogon van.
      Ahelyett, hogy negatívkodsz, akkor építő kritikát írj. Másolj ki a szövegből hibákat, ha szerinted annyi van és ezzel segítsd őt, hogy javíthasson a szerinted "romlott színvonalon".
      Én nem értek veled egyet, de elfogadom a véleményed, csak akkor ne rosszindulatból mondd (névtelenül!), hanem tényleg segítsd őt! Senki nem tanul abból, hogy "rossz". Bár hangsúlyozom, mielőtt bárki félreértene, nekem ez az eg,ik kedvenc blogom és nem értek egyet egyik állításoddal sem. Szerintem még mindig ugyanolyan fenomenális.:)
      Üdv, egy a kezdetek óta jelenlévő olvasó.

      Törlés
    2. MellieBoo köszönöm nagyon aranyos vagy hogy kiállsz értem! :D és nagyon nagyon jól esett amit mondtál ♥:D és örülök hogy a kezdetektől kezdve olvasod:D♥

      A névtelennek meg csak annyit szeretnék mondani hogy követek el hibákat,és mint írni szoktam hogy elnézést kérek érte:)nem figyelek oda mindig és van amikor sietek,írom és rögtön ki is rakom mert van amikor nem ülök hosszú ideig gép elé és nem jön rész szóval szeretnék gyorsan,
      A fogalmazáshiba azért van mert sokszor bambulok és térek vissza az íráshoz és nem olvasom vissza mit írtam le :DDD
      illetve nem mindig gépen írom szóval főleg ha telefonról írom akkor vannak hibáim:)
      de szívesebben vettem volna ha normálisan kifejted amit szeretnél nem csak ide köpsz valamit és "1 olvasó mínusz" :D ezzel a mondattal nem fogsz meghatni,mert ha igazi olvasóm lettél volna elmondtad volna normálisan a véleményed(akár névvel is :DD) kifejtve és nem léptél volna le:)

      Törlés
  4. Nagyon jo lett!! Imádom! Mikor lesz kövi?? :)

    VálaszTörlés
  5. Ilyet véget
    Hogy fogom kibírni.
    Kb,4 óra lefolyása alatt olvastam el a blogot,és ilyen véget kapok??
    Minden esetre imádom,és nagyon várom a folytatást ��☺

    VálaszTörlés
  6. Szia! ♥
    Ritkán tudok írni ami miatt rosszul érzem magam :( és ezért ne haragudj! de mindig nézem a blogot és izgatottan várom az új részeket! :)
    Ez is egy nagyon jó rész volt! Imádom látni ahogy lassan közelebb kerülnek egymáshoz, Louis és Harry.
    Ne törődj a rosszindulatokkal! ;)
    Az egyik ok amiért annyira szeretem a blogod, hogy ez nem egy szokásos történet! Persze azok is jók csak mindig azt olvasni hogy a bandában vannak és titkos kapcsolatuk van és mi történik velük nem mindig kreatív :/ de ezt a története annak találom a börtönnel :D és azt, hogy nem a második fejezetre már egymásba esnek és esküvő ,stb hanem lassan megismerik egymást és ez benne az izgalmas hogy nem tudhatjuk mi lesz velük és Harry is kezd változni Louis közelébe nem nagyon de picit látható a változás és nagyon jó ezt a folyamatot nézni ahogy lassan egymásba szeretnek ( remélhetőleg :P ).
    A lényeg, hogy nagyon jól csinálod! és csak jókat tudok elmondani a blogról.! Végre egy kreatív történet amiből kevés van!
    Én nagyon várom a folytatást! Mindig figyelni fogom mikor ajándékozol meg minket újból valamivel! :$
    Utólag is Boldog Karácsonyt és Boldog újévet kívánnék! ♥
    Sok puszi ♥ Vanii

    VálaszTörlés
  7. Jézusom annyira imádom.
    Gyorsan köviit <33
    Puszi
    Dorina

    VálaszTörlés